Ποιος είδε τη Rihanna και δεν τη φοβήθηκε! Βλέπετε η 24χρονη star, βρέθηκε στην Πολωνία προκειμένου να δώσει μια συναυλία.Ώρες πριν τη δώσει όμως, είπε να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει στη θάλασσα, παρέα με την κολλητή της φίλη, Melissa Forde.Έλα όμως που υπολόγιζαν χωρίς τους fans της RiRi, οι οποίοι την πήραν πρέφα και άρχισαν να την περικυκλώνουν από παντού.Αρχικά, η Rihanna προσπάθησε να χαλαρώσει και να κάνει ηλιοθεραπεία, τοποθετώντας κάτι τεράστιες τέντες στην ξαπλώστρα. Η φασαρία όμως ήταν τόση, που άρπαξε τη φίλη της και το cocktail που κρατούσε στα χέρια, και επέστρεψε οργισμένη στο ξενοδοχείο της.Αλλά οι fans της δεν χαμπάριασαν, και την πήραν από πίσω, ακολουθώντας την μέχρι την πόρτα, και βγάζοντας την συνεχώς φωτογραφίες.Πηγή: star.gr

Έξαλλη η Rihanna

Ποιος είδε τη Rihanna και δεν τη φοβήθηκε! Βλέπετε η 24χρονη star, βρέθηκε στην Πολωνία προκειμένου να δώσει μια συναυλία.

Ώρες πριν τη δώσει όμως, είπε να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει στη θάλασσα, παρέα με την κολλητή της φίλη, Melissa Forde.

Έλα όμως που υπολόγιζαν χωρίς τους fans της RiRi, οι οποίοι την πήραν πρέφα και άρχισαν να την περικυκλώνουν από παντού.

Αρχικά, η Rihanna προσπάθησε να χαλαρώσει και να κάνει ηλιοθεραπεία, τοποθετώντας κάτι τεράστιες τέντες στην ξαπλώστρα. Η φασαρία όμως ήταν τόση, που άρπαξε τη φίλη της και το cocktail που κρατούσε στα χέρια, και επέστρεψε οργισμένη στο ξενοδοχείο της.

Αλλά οι fans της δεν χαμπάριασαν, και την πήραν από πίσω, ακολουθώντας την μέχρι την πόρτα, και βγάζοντας την συνεχώς φωτογραφίες.

Πηγή: star.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X