Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Wikileaks: Ο Σνόουντεν δεν έχει αποδεχθεί την πρόταση της Βενεζουέλας
Με μήνυμά του στο Twitter, το Wikileaks αναφέρει ότι ο Έντουαρντ Σνόουντεν δεν έχει δεχθεί μέχρι στιγμής επίσημα την πρόταση της Βενεζουέλας για χορήγηση ασύλου. Νωρίτερα, ο πρόεδρος της επιτροπής εξωτερικών της ρωσικής Δούμας είχε αναφέρει και αυτός μέσω Twitter ότι ο πρώην τεχνικός σύμβουλος των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών αποδέχθηκε την προσφορά της Βενεζουέλας να του χορηγήσει πολιτικό άσυλο. Ωστόσο, ο ίδιος λίγο αργότερα διέγραψε αυτό το μήνυμα.

Wikileaks: Ο Σνόουντεν δεν έχει αποδεχθεί την πρόταση της Βενεζουέλας

Με μήνυμά του στο Twitter, το Wikileaks αναφέρει ότι ο Έντουαρντ Σνόουντεν δεν έχει δεχθεί μέχρι στιγμής επίσημα την πρόταση της Βενεζουέλας για χορήγηση ασύλου. Νωρίτερα, ο πρόεδρος της επιτροπής εξωτερικών της ρωσικής Δούμας είχε αναφέρει – και αυτός μέσω Twitter – ότι ο πρώην τεχνικός σύμβουλος των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών αποδέχθηκε την προσφορά της Βενεζουέλας να του χορηγήσει πολιτικό άσυλο. Ωστόσο, ο ίδιος λίγο αργότερα διέγραψε αυτό το μήνυμα.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X