Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Η φωτο από τις πρόβες Βίσση – Ρέμου!
Στον... καναπέ με τον Νίκο Καρβέλα έγινε η πρώτη πρόβα της Άννας Βίσση και του Αντώνη Ρέμου για τις εμφανίσεις που ετοιμάζουν!Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, οι δύο τραγουδιστές θα ενώσουν τις δυνάμεις και τις φωνές τους σε μία μουσική παράσταση με θεατρικό χαρακτήρα, που πιθανότατα θα επιμεληθεί ο Γιάννης Κακλέας.Στην φωτογραφία από την πρώτη πρόβα, που δημοσίευσε στο Ίντερνετ ο Αντώνης Ρέμος, βλέπουμε τον τραγουδιστή να κάθεται ανάμεσα στον Νίκο Καρβέλα και την Άννα Βίσση, την οποία και αγκαλιάζει!"Και έτσι απλά... Ξεκινήσαμε πρόβες για τον χειμώνα

Η φωτο από τις πρόβες Βίσση – Ρέμου!

Στον… καναπέ με τον Νίκο Καρβέλα έγινε η πρώτη πρόβα της Άννας Βίσση και του Αντώνη Ρέμου για τις εμφανίσεις που ετοιμάζουν!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, οι δύο τραγουδιστές θα ενώσουν τις δυνάμεις και τις φωνές τους σε μία μουσική παράσταση με θεατρικό χαρακτήρα, που πιθανότατα θα επιμεληθεί ο Γιάννης Κακλέας.

Στην φωτογραφία από την πρώτη πρόβα, που δημοσίευσε στο Ίντερνετ ο Αντώνης Ρέμος, βλέπουμε τον τραγουδιστή να κάθεται ανάμεσα στον Νίκο Καρβέλα και την Άννα Βίσση, την οποία και αγκαλιάζει!

«Και έτσι απλά… Ξεκινήσαμε πρόβες για τον χειμώνα

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X