Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Πληθαίνουν οι αφίξεις κρουαζιερόπλοιων
Για δεύτερη φορά προσέγγισε το λιμάνι Βαθέος το κρουαζιερόπλοιο Mediterranea της εταιρείας Costa, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο, χωρητικότητας 2.500 επιβατών, συμβάλλοντας στην τόνωση της τοπικής αγοράς.Το κρουαζιερόπλοιο θα επισκέπτεται τη Σάμο κάθε Τρίτη πρωί και θα αναχωρεί το βράδυ μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου, δίνοντας τη δυνατότητα στους επιβάτες του να ανακαλύψουν τις ομορφιές του νησιού, συμμετέχοντας σε διάφορες εκδρομές ή παραμένοντας στην πόλη απολαμβάνοντας τα αξιοθέατα, όπως το αρχαιολογικό μουσείο, το μουσείο Οίνου και τον παραδοσιακό οικισμό του 'Ανω Βαθέος.Σε αντίθεση με την πρώτη φορά το κρουαζιερόπλοιο πλαγιοδέτησε στο λιμάνι Βαθέος, με αποτέλεσμα να αποβιβαστούν πολύ εύκολα όλοι οι επιβάτες. Ο τουρισμός της κρουαζιέρας έχει σημειώσει σημαντική αύξηση φέτος και αυτό αποδεικνύεται από τις προσεγγίσεις. Ήδη η Σάμος έναντι της 13ης που είχε πέρυσι.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πληθαίνουν οι αφίξεις κρουαζιερόπλοιων

Για δεύτερη φορά προσέγγισε το λιμάνι Βαθέος το κρουαζιερόπλοιο Mediterranea της εταιρείας Costa, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο, χωρητικότητας 2.500 επιβατών, συμβάλλοντας στην τόνωση της τοπικής αγοράς.

Το κρουαζιερόπλοιο θα επισκέπτεται τη Σάμο κάθε Τρίτη πρωί και θα αναχωρεί το βράδυ μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου, δίνοντας τη δυνατότητα στους επιβάτες του να ανακαλύψουν τις ομορφιές του νησιού, συμμετέχοντας σε διάφορες εκδρομές ή παραμένοντας στην πόλη απολαμβάνοντας τα αξιοθέατα, όπως το αρχαιολογικό μουσείο, το μουσείο Οίνου και τον παραδοσιακό οικισμό του ‘Ανω Βαθέος.

Σε αντίθεση με την πρώτη φορά το κρουαζιερόπλοιο πλαγιοδέτησε στο λιμάνι Βαθέος, με αποτέλεσμα να αποβιβαστούν πολύ εύκολα όλοι οι επιβάτες. Ο τουρισμός της κρουαζιέρας έχει σημειώσει σημαντική αύξηση φέτος και αυτό αποδεικνύεται από τις προσεγγίσεις. Ήδη η Σάμος έναντι της 13ης που είχε πέρυσι.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X