Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Νεφώσεις και τοπικές βροχές
Ηλιοφάνεια στα ανατολικά και νότια και νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια, βαθμιαία αυξημένες στα ηπειρωτικά με βροχές και τοπικές καταιγίδες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες περιμένουμε σήμερα.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 25 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 23 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 24 έως 29 βαθμούς στις Κυκλάδες και τοπικά στη Νότια Κρήτη έως 32 βαθμούς και από 25 έως 33 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 29 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και στα Δωδεκάνησα από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, ενισχυόμενοι τις απογευματινές ώρες σε μέτριους 5 μποφόρ.Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα ανατολικά και νότια η μέγιστη δεν θα ξεπεράσει τους 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στα ανατολικά έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση μετά το μεσημέρι.Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχοπτώσεις και πιθανότητα τοπικών καταιγίδων στα ορεινά τις θερμές ώρες της ημέρας περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.Πρόγνωση επόμενων ημερώνΠέμπτη Καιρός: στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία παροδικά αυξημένες νεφώσεις με σποραδικούς όμβρους η καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος, τις μεσημβρινές και απογευματινές όμως ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα κεντρικά και βόρεια κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο νοτιοανατολικό αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.Παρασκευή Καιρός: γενικά αίθριος. Στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα κεντρικά και βόρεια και στα ορεινά των υπολοίπων περιοχών. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο νοτιοανατολικό αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο στη κεντρική και βόρεια χώρα.Σάββατο - Κυριακή Καιρός: γενικά αίθριος. Στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο νοτιοανατολικό αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Νεφώσεις και τοπικές βροχές

Ηλιοφάνεια στα ανατολικά και νότια και νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια, βαθμιαία αυξημένες στα ηπειρωτικά με βροχές και τοπικές καταιγίδες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες περιμένουμε σήμερα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 25 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 23 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 24 έως 29 βαθμούς στις Κυκλάδες και τοπικά στη Νότια Κρήτη έως 32 βαθμούς και από 25 έως 33 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 29 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και στα Δωδεκάνησα από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, ενισχυόμενοι τις απογευματινές ώρες σε μέτριους 5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα ανατολικά και νότια η μέγιστη δεν θα ξεπεράσει τους 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στα ανατολικά έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση μετά το μεσημέρι.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχοπτώσεις και πιθανότητα τοπικών καταιγίδων στα ορεινά τις θερμές ώρες της ημέρας περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Πρόγνωση επόμενων ημερών

Πέμπτη

Καιρός: στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία παροδικά αυξημένες νεφώσεις με σποραδικούς όμβρους η καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος, τις μεσημβρινές και απογευματινές όμως ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα κεντρικά και βόρεια κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο νοτιοανατολικό αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Παρασκευή

Καιρός: γενικά αίθριος. Στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα κεντρικά και βόρεια και στα ορεινά των υπολοίπων περιοχών. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο νοτιοανατολικό αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο στη κεντρική και βόρεια χώρα.

Σάββατο – Κυριακή

Καιρός: γενικά αίθριος. Στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο νοτιοανατολικό αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X