Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Κινητοποίηση στην Περιφερειακή Εκπαίδευση Κρήτης
Στους δρόμους υπερασπιζόμενοι την Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση βγαίνουν οι εκπαιδευτικοί των ΤΕΕ αντιδρώντας στην επικείμενη κατάργηση του Τομέα Υγείας και Πρόνοιας και των Ειδικοτήτων Αισθητικής, Κομμωτικής και Γραφικών Τεχνών στα ΕΠΑ.Λ. και στις ΕΠΑ.Σ.Στο Ηράκλειο, κινητοποίηση πραγματοποίησαν μαθητές και η ΕΛΜΕ Ηρακλείου, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης, στις 09.00 το πρωί. Το απόγευμα, στις 19.00, το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ηρακλείου καλεί σε Γενική Συνέλευση τους καθηγητές, τους γονείς και τους μαθητές στο κτίριο του 3ου Λυκείου.ΠΗΓΗ: Cretalive.gr

Κινητοποίηση στην Περιφερειακή Εκπαίδευση Κρήτης

Στους δρόμους υπερασπιζόμενοι την Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση βγαίνουν οι εκπαιδευτικοί των ΤΕΕ αντιδρώντας στην επικείμενη κατάργηση του Τομέα Υγείας και Πρόνοιας και των Ειδικοτήτων Αισθητικής, Κομμωτικής και Γραφικών Τεχνών στα ΕΠΑ.Λ. και στις ΕΠΑ.Σ.

Στο Ηράκλειο, κινητοποίηση πραγματοποίησαν μαθητές και η ΕΛΜΕ Ηρακλείου, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης, στις 09.00 το πρωί. Το απόγευμα, στις 19.00, το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ηρακλείου καλεί σε Γενική Συνέλευση τους καθηγητές, τους γονείς και τους μαθητές στο κτίριο του 3ου Λυκείου.

ΠΗΓΗ: Cretalive.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X