Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Υπό κατάληψη το γραφείο του πρύτανη του ΑΠΘ
Κατάληψη στο γραφείο του πρύτανη του ΑΠΘ, Γιάννη Μυλόπουλου, πραγματοποιούν αυτή την ώρα πρώην εργολαβικοί υπάλληλοι του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης , Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης.Οι εργαζόμενοι, οι οποίοι διεκδικούν δεδουλευμένα από την περίοδο Αυγούστου- Δεκεμβρίου-2012, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε διαμαρτυρία, όπως αναφέρει το thestival.gr, καθώς ενώ ζήτησαν συνάντηση με τον κ. Μυλόπουλο, ο ίδιος τους παρέπεμψε σε εκπρόσωπο της οικονομικής υπηρεσίας του Πανεπιστημίου.Οι εργολαβικοί υπάλληλοι διεκδικούν τα οφειλόμενα, τα οποία, όπως λένε, ο ίδιος ο πρύτανης είχε υποσχεθεί ότι θα τους καταβάλει, σε συνάντηση που είχαν ενώπιον Εισαγγελέα, στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης. Από τότε, έχουν περάσει μήνες και το ποσό δεν τους καταβλήθηκε.ΠΗΓΗ: thestival.gr

Υπό κατάληψη το γραφείο του πρύτανη του ΑΠΘ

Κατάληψη στο γραφείο του πρύτανη του ΑΠΘ, Γιάννη Μυλόπουλου, πραγματοποιούν αυτή την ώρα πρώην εργολαβικοί υπάλληλοι του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης , Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης.

Οι εργαζόμενοι, οι οποίοι διεκδικούν δεδουλευμένα από την περίοδο Αυγούστου- Δεκεμβρίου-2012, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε διαμαρτυρία, όπως αναφέρει το thestival.gr, καθώς ενώ ζήτησαν συνάντηση με τον κ. Μυλόπουλο, ο ίδιος τους παρέπεμψε σε εκπρόσωπο της οικονομικής υπηρεσίας του Πανεπιστημίου.

Οι εργολαβικοί υπάλληλοι διεκδικούν τα οφειλόμενα, τα οποία, όπως λένε, ο ίδιος ο πρύτανης είχε υποσχεθεί ότι θα τους καταβάλει, σε συνάντηση που είχαν ενώπιον Εισαγγελέα, στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης. Από τότε, έχουν περάσει μήνες και το ποσό δεν τους καταβλήθηκε.

ΠΗΓΗ: thestival.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X