Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Μηχανοκίνητη πορεία των δημοτικών αστυνομικών
Με σειρήνες να ηχούν και τα οχήματα με τα πωλητήρια να προπορεύονται, μέλη της δημοτικής αστυνομίας του δήμου Θεσσαλονίκης που συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στην έδρα της υπηρεσίας, στην οδό Μοναστηρίου, πραγματοποιούν πορεία διαμαρτυρίας, με κατεύθυνση το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.Οι δημοτικοί αστυνομικοί θα κινηθούν μέσω των οδών Δωδεκανήσου και Λ. Νίκης, για να καταλήξουν στο δημαρχείο, στη Βασ. Γεωργίου. Ζητούν να μη καταργηθεί η υπηρεσία και να μη μεταταγούν στην ΕΛ.ΑΣ.ΠΗΓΗ: thestival.gr

Μηχανοκίνητη πορεία των δημοτικών αστυνομικών

Με σειρήνες να ηχούν και τα οχήματα με τα πωλητήρια να προπορεύονται, μέλη της δημοτικής αστυνομίας του δήμου Θεσσαλονίκης που συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στην έδρα της υπηρεσίας, στην οδό Μοναστηρίου, πραγματοποιούν πορεία διαμαρτυρίας, με κατεύθυνση το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.

Οι δημοτικοί αστυνομικοί θα κινηθούν μέσω των οδών Δωδεκανήσου και Λ. Νίκης, για να καταλήξουν στο δημαρχείο, στη Βασ. Γεωργίου. Ζητούν να μη καταργηθεί η υπηρεσία και να μη μεταταγούν στην ΕΛ.ΑΣ.

ΠΗΓΗ: thestival.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X