Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Δεν πάει ο Λυκούδης στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Νίκος Τσούκαλης θα εκπροσωπήσει την ΔΗΜΑΡ και θα απευθύνει χαιρετισμό σήμερα στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.Ο γραμματέας του κόμματος Σπύρος Λυκούδης, που εκπροσωπεί την ΔΗΜΑΡ ως είθισται σε όλα τα συνέδρια των άλλων κομμάτων, δεν θέλησε σύμφωνα με πληροφορίες να παρευρεθεί στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνοντας τις μεγάλες διαφωνίες που έχει με την ηγεσία και την πολιτική της Κουμουνδούρου.Ο Σπύρος Λυκούδης, πάντως, επικαλείται τη συμμετοχή του την ίδια ώρα σε συνδιάσκεψη των οργανώσεων της ΔΗΜΑΡ της Νοτιοανατολικής Αθήνας.

Δεν πάει ο Λυκούδης στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Νίκος Τσούκαλης θα εκπροσωπήσει την ΔΗΜΑΡ και θα απευθύνει χαιρετισμό σήμερα στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο γραμματέας του κόμματος Σπύρος Λυκούδης, που εκπροσωπεί την ΔΗΜΑΡ ως είθισται σε όλα τα συνέδρια των άλλων κομμάτων, δεν θέλησε σύμφωνα με πληροφορίες να παρευρεθεί στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνοντας τις μεγάλες διαφωνίες που έχει με την ηγεσία και την πολιτική της Κουμουνδούρου.

Ο Σπύρος Λυκούδης, πάντως, επικαλείται τη συμμετοχή του την ίδια ώρα σε συνδιάσκεψη των οργανώσεων της ΔΗΜΑΡ της Νοτιοανατολικής Αθήνας.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X