Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Συνεδριάζει η ΠΟΕ-ΟΤΑ
Συνεδριάζει, από τις 10 το πρωί, στα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην πλατεία Καραϊσκάκη το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, όπου έχουν συνέλθει μέλη από όλη τη χώρα.Συγχρόνως, στους δήμους διεξάγονται γενικές συνελεύσεις και καταλήψεις προκειμένου να αποφασισθεί η μορφή των περαιτέρω κινητοποιήσεων.Οι συνελεύσεις και οι ενημερωτικές συγκεντρώσεις, ταυτόχρονα με καταλήψεις δημαρχείων, θα συνεχισθούν και αύριο, καθώς οι κατά τόπους σύλλογοι θα επιλέξουν το πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συνεδριάζει η ΠΟΕ-ΟΤΑ

Συνεδριάζει, από τις 10 το πρωί, στα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην πλατεία Καραϊσκάκη το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, όπου έχουν συνέλθει μέλη από όλη τη χώρα.

Συγχρόνως, στους δήμους διεξάγονται γενικές συνελεύσεις και καταλήψεις προκειμένου να αποφασισθεί η μορφή των περαιτέρω κινητοποιήσεων.

Οι συνελεύσεις και οι ενημερωτικές συγκεντρώσεις, ταυτόχρονα με καταλήψεις δημαρχείων, θα συνεχισθούν και αύριο, καθώς οι κατά τόπους σύλλογοι θα επιλέξουν το πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X