Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Αναπνευστικά προβλήματα: Όλες οι πιθανές αιτίες
Υπάρχουν πολλές αιτίες των προβλημάτων αναπνοής. Μερικοί άνθρωποι δυσκολεύονται να αναπνεύσουν όταν έχουν ένα κρυολόγημα, ενώ άλλοι έχουν πρόβλημα στην αναπνοή λόγω περιστασιακών εξάρσεων οξείας ιγμορίτιδας. Η ιγμορίτιδα καθιστά δύσκολη την αναπνοή για μια εβδομάδα ή δύο έως ότου υποχωρήσει η φλεγμονή και η συμφόρηση των κόλπων. Πολλά προβλήματα στην αναπνοή είναι χρόνια ή μακροπρόθεσμα. Αυτά τα κοινά αναπνευστικά προβλήματα περιλαμβάνουν τη χρόνια ιγμορίτιδα, τις αλλεργίες και το άσθμα. Αυτά τα προβλήματα μπορούν να προκαλέσουν μια σειρά από συμπτώματα όπως η ρινική συμφόρηση, η ρινική καταρροή, η φαγούρα και η δακρύρροια, η συμφόρηση στο στήθος, ο βήχας, ο συριγμός και η ρηχή αναπνοή. Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

Αναπνευστικά προβλήματα: Όλες οι πιθανές αιτίες

Υπάρχουν πολλές αιτίες των προβλημάτων αναπνοής. Μερικοί άνθρωποι δυσκολεύονται να αναπνεύσουν όταν έχουν ένα κρυολόγημα, ενώ άλλοι έχουν πρόβλημα στην αναπνοή λόγω περιστασιακών εξάρσεων οξείας ιγμορίτιδας. Η ιγμορίτιδα καθιστά δύσκολη την αναπνοή για μια εβδομάδα ή δύο έως ότου υποχωρήσει η φλεγμονή και η συμφόρηση των κόλπων.

Πολλά προβλήματα στην αναπνοή είναι χρόνια ή μακροπρόθεσμα. Αυτά τα κοινά αναπνευστικά προβλήματα περιλαμβάνουν τη χρόνια ιγμορίτιδα, τις αλλεργίες και το άσθμα. Αυτά τα προβλήματα μπορούν να προκαλέσουν μια σειρά από συμπτώματα όπως η ρινική συμφόρηση, η ρινική καταρροή, η φαγούρα και η δακρύρροια, η συμφόρηση στο στήθος, ο βήχας, ο συριγμός και η ρηχή αναπνοή.

Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X