Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται
Μπορεί να έκρυψαν για σχεδόν επτά μήνες τη σχέση τους τώρα όμως όλα δείχνουν ότι ο Ηλίας Βρεττός και η Ευαγγελία Αραβανή ζουν τον απόλυτο έρωτα και αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα.Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού HELLO! εντόπισε το ζευγάρι στο σπίτι του Ηλία Βρεττού στην Καλλιθέα λίγο πριν ξεκινήσει για την περιοδεία του με τον Κώστα Μηλιωτάκη σε πόλεις της Ελλάδας. Το νεαρό ζευγάρι όπως μπορεί κάποιος να διακρίνει από τις φωτογραφίες με δυσκολία αποχωρίστηκε έστω και για λίγες μέρες καθώς ο έρωτας τους μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Όσο για διακοπές όλα δείχνουν ότι το ζευγάρι δεν θα καταφέρει να πάει σε κάποιο νησί πριν από το τέλος Αυγούστου καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του τραγουδιστή είναι πολλές αυτές την περίοδο.

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται

Μπορεί να έκρυψαν για σχεδόν επτά μήνες τη σχέση τους τώρα όμως όλα δείχνουν ότι ο Ηλίας Βρεττός και η Ευαγγελία Αραβανή ζουν τον απόλυτο έρωτα και αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού HELLO! εντόπισε το ζευγάρι στο σπίτι του Ηλία Βρεττού στην Καλλιθέα λίγο πριν ξεκινήσει για την περιοδεία του με τον Κώστα Μηλιωτάκη σε πόλεις της Ελλάδας. Το νεαρό ζευγάρι όπως μπορεί κάποιος να διακρίνει από τις φωτογραφίες με δυσκολία αποχωρίστηκε έστω και για λίγες μέρες καθώς ο έρωτας τους μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Όσο για διακοπές όλα δείχνουν ότι το ζευγάρι δεν θα καταφέρει να πάει σε κάποιο νησί πριν από το τέλος Αυγούστου καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του τραγουδιστή είναι πολλές αυτές την περίοδο.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X