Ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ φαίνεται ότι χώρισε σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ. Φίλοι του ζευγαριού ανέφεραν στο περιοδικό ότι η κρίση στη σχέση τους ξεκίνησε πριν από δύο μήνες, όταν εκείνη βρισκόταν σε περιοδεία με τον Αλέξη Γεωργούλη ενώ εκείνος έκανε πρόβες για την κωμωδία The Hangover με τον πρώην σύντροφο της Μαρίας, Μάριο Αθανασίου.Οι πρώτοι ψίθυροι σχετικά με τον χωρισμό ξεκίνησαν στις 12 Ιουνίου όταν εκείνη δεν εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης του αγαπημένου της. Όσοι επιβεβαιώνουν την είδηση του χωρισμού φροντίζουν να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. "Ήταν ένας μεγάλος έρωτας που δεν είχε προλάβει να φθαρεί. Υπάρχουν τόσο έντονα συναισθήματα και από τις δύο πλευρές που δεν μπορούν να σβήσουν από τη μια μέρα στην άλλη" αποκαλύπτει στο περιοδικό φίλος του ζευγαριού.

Μόλις χώρισαν

Ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ φαίνεται ότι χώρισε σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ. Φίλοι του ζευγαριού ανέφεραν στο περιοδικό ότι η κρίση στη σχέση τους ξεκίνησε πριν από δύο μήνες, όταν εκείνη βρισκόταν σε περιοδεία με τον Αλέξη Γεωργούλη ενώ εκείνος έκανε πρόβες για την κωμωδία The Hangover με τον πρώην σύντροφο της Μαρίας, Μάριο Αθανασίου.

Οι πρώτοι ψίθυροι σχετικά με τον χωρισμό ξεκίνησαν στις 12 Ιουνίου όταν εκείνη δεν εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης του αγαπημένου της. Όσοι επιβεβαιώνουν την είδηση του χωρισμού φροντίζουν να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. "Ήταν ένας μεγάλος έρωτας που δεν είχε προλάβει να φθαρεί. Υπάρχουν τόσο έντονα συναισθήματα και από τις δύο πλευρές που δεν μπορούν να σβήσουν από τη μια μέρα στην άλλη" αποκαλύπτει στο περιοδικό φίλος του ζευγαριού.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X