Η εξομολόγηση της Ελισάβετ

Όταν πριν από λίγο καιρό ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δήλωνε ότι “ποτέ δεν είχα σχέση με την Ελισάβετ παρά μόνο ένα φλερτ” εκείνη προτίμησε να σιωπήσει. Σήμερα η Ελισάβετ Σπανπού φωτογραφίζεται με στιλ pin up girl για το περιοδικό ΟΚ! και μιλάει για όλους και για όλα.

“Δεν μετανιώνω που δήλωσα ερωτευμένη. Αν ξαναερωτευτώ θα το πω, απλώς δεν θα το πω τόσο σύντομα.” δήλωσε η 31χρονη τραγουδίστρια ενώ αποκάλυψε πως ένιωσε ότι διάβασε τις δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου: “Έμεινα αποσβολωμένη. Μου ήρθε τόσο ξαφνικό που δεν πρόλαβα να νιώσω τίποτα. Ένα κενό. Ήταν σαν μια χιονοστιβάδα συναισθημάτων να έπεσε με φόρα πάνω μου, οπότε στο τέλος δεν ένιωθα τίποτα. Και ήταν ποικίλα τα συναισθήματα. Στενοχώρια, απογοήτευση, θυμός ακόμα και ένα κομμάτι χαράς γιατί σκέφτηκα ότι καλώς εξελίχθηκαν τα πράγματα κατά αυτόν τον τρόπο αν ο οποιοσδήποτε στη ζωή μου λειτουργεί έτσι.”

Η Ελισάβετ Σπανού δεν δίστασε να μιλήσει και για το ενδεχόμενο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να διατηρούσε παράλληλη σχέση τόσο με εκείνη όσο και με την Τόνια Σωτηροπούλου. “Δεν είμαι γυναίκα που θα μπει στη διαδικασία να κάνει σενάρια. (…) όταν έχω ακούσει να λέει ότι ήταν ένα φλερτ (η σχέση μας) δεν μου κάνει τίποτα εντύπωση, ούτε πέφτω από τα σύννεφα πια. (…) Για μένα αυτή η ιστορία έχει τελειώσει…”

Σχετικά άρθρα