Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Μια ακόμα περιπέτεια για την Τζένη Βάνου
Ωρες αγωνίας για την Τζένη Βάνου, τη μεγάλη λαική φωνή. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espesso η δημοφιλής τραγουδίστριας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και την τελευταία εβδομάδα νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου και υπεβλήθη σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου από τον λάρυγγα. Η Τζένη Βάνου αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στο λαιμό της, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, δεν μπορούσε να καταπιεί και επισκέφτηκε έναν ωτορινολαρυγγολόγο για να δει τι τελικά συμβαίνει. Ο γιατρός διαπίστωσε όγκο στο λάρυγγα και της συνέστησε έναν ειδικό χειρουργό για να κάνει την επέμβαση. Το περασμένο Σάββατο η Τζένη Βάνου χειρουργήθηκε με τη μέθοδο του λέιζερ, η επέμβαση διήρκεσε πέντε ώρες και σύμφωνα με το περιβάλλον της τραγουδίστριας όλα πήγαν καλά. Στο πλευρό της μεγάλης κυρίας του λαικού τραγουδιού ήταν συνέχεια η κόρη της Αθηνά και ο γιος της Μιχάλης.

Μια ακόμα περιπέτεια για την Τζένη Βάνου

Ωρες αγωνίας για την Τζένη Βάνου, τη μεγάλη λαική φωνή. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espesso η δημοφιλής τραγουδίστριας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και την τελευταία εβδομάδα νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου και υπεβλήθη σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου από τον λάρυγγα. Η Τζένη Βάνου αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στο λαιμό της, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, δεν μπορούσε να καταπιεί και επισκέφτηκε έναν ωτορινολαρυγγολόγο για να δει τι τελικά συμβαίνει.

Ο γιατρός διαπίστωσε όγκο στο λάρυγγα και της συνέστησε έναν ειδικό χειρουργό για να κάνει την επέμβαση. Το περασμένο Σάββατο η Τζένη Βάνου χειρουργήθηκε με τη μέθοδο του λέιζερ, η επέμβαση διήρκεσε πέντε ώρες και σύμφωνα με το περιβάλλον της τραγουδίστριας όλα πήγαν καλά. Στο πλευρό της μεγάλης κυρίας του λαικού τραγουδιού ήταν συνέχεια η κόρη της Αθηνά και ο γιος της Μιχάλης.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X