Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Βουλγαρία: Μια νεκρή και 12 τραυματίες από πρόσκρουση ταξί σε στάση
Νεαρή γυναίκα πέθανε σήμερα τα ξημερώματα και ένα παιδάκι έξι χρονών και ένας 27χρονος άνδρας δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή σε νοσοκομειακές μονάδες της Σόφιας ύστερα από σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη αργά χθες βράδυ. Γύρω στις 8.30 το βράδυ της Τετάρτης ταξί που κατευθυνόταν με μεγάλη ταχύτητα σε κεντρική λεωφόρο της Σόφιας ξέφυγε από την πορεία του, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και σάρωσε, κυριολεκτικά, τον κόσμο που περίμενε το λεωφορείο της γραμμής. Στη στάση τραυματίστηκαν συνολικά 12 άτομα, τα επτά από τα οποία νοσηλεύονται σε νοσοκομεία, ενώ οι υπόλοιποι επέστρεψαν σπίτι τους αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Επ' αυτοφώρω συνελήφθη ο Μιχαϊλ Κούρτεφ, οδηγός του ταξί που προκάλεσε την τραγωδία στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύγκρουση με άλλο ΙΧ, το οποίο άλλαξε ξαφνικά λωρίδα κυκλοφορίας, φράσσοντας το δρόμο του ταξί στη λεωφόρο "Τσάριγκραντσκο Σοσέ

Βουλγαρία: Μια νεκρή και 12 τραυματίες από πρόσκρουση ταξί σε στάση

Νεαρή γυναίκα πέθανε σήμερα τα ξημερώματα και ένα παιδάκι έξι χρονών και ένας 27χρονος άνδρας δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή σε νοσοκομειακές μονάδες της Σόφιας ύστερα από σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη αργά χθες βράδυ.

Γύρω στις 8.30 το βράδυ της Τετάρτης ταξί που κατευθυνόταν με μεγάλη ταχύτητα σε κεντρική λεωφόρο της Σόφιας ξέφυγε από την πορεία του, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και σάρωσε, κυριολεκτικά, τον κόσμο που περίμενε το λεωφορείο της γραμμής.

Στη στάση τραυματίστηκαν συνολικά 12 άτομα, τα επτά από τα οποία νοσηλεύονται σε νοσοκομεία, ενώ οι υπόλοιποι επέστρεψαν σπίτι τους αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη ο Μιχαϊλ Κούρτεφ, οδηγός του ταξί που προκάλεσε την τραγωδία στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύγκρουση με άλλο ΙΧ, το οποίο άλλαξε ξαφνικά λωρίδα κυκλοφορίας, φράσσοντας το δρόμο του ταξί στη λεωφόρο «Τσάριγκραντσκο Σοσέ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

X