Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Δύο συλλήψεις για τα χθεσινά επεισόδια στη Χαλκιδική
Δύο συλλήψεις, ένας 17χρονος κι ένας 73χρονος, είναι ο απολογισμός των χθεσινών επεισοδίων, που ξέσπασαν χθες αρχικά στον Πολύγυρο και αργότερα στον κόμβο της Μεγάλης Παναγίας, στη Χαλκιδική, έπειτα από τις νέες προφυλακίσεις κατοίκων της Ιερισσού για συμμετοχή στην εμπρηστική επίθεση του περασμένου Φεβρουαρίου στις Σκουριές.Όπως έγινε γνωστό, η πρώτη σύλληψη, αυτή του 17χρονου, έγινε έξω από τα δικαστήρια του Πολυγύρου, μόλις έγινε γνωστή η σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή για την προσωρινή κράτηση των δύο κατηγορουμένων. Ο ανήλικος, γιος ενός εκ των προφυλακισθέντων, συνελήφθη όταν επιχείρησε να διασπάσει τον αστυνομικό κλοιό προκειμένου να πλησιάσει τον πατέρα του.Η δεύτερη σύλληψη σημειώθηκε κατά τα απογευματινά επεισόδια στον κόμβο της Μεγάλης Παναγίας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτοικοι της βορειοανατολικής Χαλκιδικής, που διαμαρτύρονταν για τις "άδικες

Δύο συλλήψεις για τα χθεσινά επεισόδια στη Χαλκιδική

Δύο συλλήψεις, ένας 17χρονος κι ένας 73χρονος, είναι ο απολογισμός των χθεσινών επεισοδίων, που ξέσπασαν χθες αρχικά στον Πολύγυρο και αργότερα στον κόμβο της Μεγάλης Παναγίας, στη Χαλκιδική, έπειτα από τις νέες προφυλακίσεις κατοίκων της Ιερισσού για συμμετοχή στην εμπρηστική επίθεση του περασμένου Φεβρουαρίου στις Σκουριές.

Όπως έγινε γνωστό, η πρώτη σύλληψη, αυτή του 17χρονου, έγινε έξω από τα δικαστήρια του Πολυγύρου, μόλις έγινε γνωστή η σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή για την προσωρινή κράτηση των δύο κατηγορουμένων. Ο ανήλικος, γιος ενός εκ των προφυλακισθέντων, συνελήφθη όταν επιχείρησε να διασπάσει τον αστυνομικό κλοιό προκειμένου να πλησιάσει τον πατέρα του.

Η δεύτερη σύλληψη σημειώθηκε κατά τα απογευματινά επεισόδια στον κόμβο της Μεγάλης Παναγίας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτοικοι της βορειοανατολικής Χαλκιδικής, που διαμαρτύρονταν για τις «άδικες

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X