Καραπιπερίμ… καραπιπερίμ…

Μετά από τις σέξι εμφανίσεις της στην παραλία στα Άχλα η Ελένη Μενεγάκη ενημερώνει τους followers της και για τις λοιπές δραστηριότητες της στην Άνδρο, τις αγροτικές!

Αφού δημιούργησε στο σπίτι της στα Μελίσσια Αττικής, το δικό της μποστάνι η παρουσιάστρια του Alpha έκανε το ίδιο και στα Άχλα της Άνδρου που πλέον περνά τα καλοκαίρια της. Την αγάπη της στη φύση και τα βιολογικά προϊόντα, σύμφωνα με αυτούς που τη γνωρίζουν καλά της μετέδωσε ο αγαπημένος της, Μάκης Παντζόπουλος.

Η Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Τετάρτης, βγήκε στο μποστάνι της στα Άχλα για να μαζέψει πιπεριές και μελιτζάνες. Και βέβαια δεν ήταν μόνη της. Πιστός της σύντροφος που δεν την αφήνει λεπτό, ο σκύλος της Βίκτωρας. Όπως έγραψε η ίδια στην προσωπική της σελίδα στο twitter όπου και ανέβασε τις φωτογραφίες ο Βίκτωρας είναι πάντα δίπλα της για να την προστατεύει από τα φίδια που υπάρχουν στα χωράφια.

Τώρα βέβαια δεν γνωρίζουμε αν η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι τηγάνισε τις πιπερίτσες και τις απόλαυσε μαζί με τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο που λατρεύει τα αγροτικά προιόντα.

Σχετικά άρθρα