Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Η σημασία της μάσκας για τα μαλλιά σας
Οι μάσκες μαλλιών είναι πάντα ευεργετικές για τα μαλλιά σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να αφιερώνετε λίγο χρόνο κάθε εβδομάδα για να τις εφαρμόζετε. Το μέλι, το ελαιόλαδο, ο φυσικός χυμός λεμονιού και πορτοκαλιού, καθώς και το χαμομήλι είναι από τα καλύτερα φυσικά συστατικά για την φροντίδα και την περιποίηση των μαλλιών σας, σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό Vogue. Το μέλι και το ελαιόλαδο συγκεκριμένα βοηθούν στην ενυδάτωση και στην αναζωογόνηση τόσο της ρίζας, όσο και στις άκρες των μαλλιών. Ο χυμός λεμονιού ενδείκνυται για λιπαρά μαλλιά και το χαμομήλι χαρίζει ιδιαίτερη λάμψη στα μαλλιά σας. Οι καστανόξανθες μάλιστα, μπορούν να το χρησιμοποιούν και να κάθονται για μερικά λεπτά στον ήλιο, προκειμένου να αποκτήσουν φυσικές ανταύγειες. Όλα τα παραπάνω φυσικά συστατικά έχουν την ιδιότητα να "μαλακώνουν

Η σημασία της μάσκας για τα μαλλιά σας

Οι μάσκες μαλλιών είναι πάντα ευεργετικές για τα μαλλιά σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να αφιερώνετε λίγο χρόνο κάθε εβδομάδα για να τις εφαρμόζετε.

Το μέλι, το ελαιόλαδο, ο φυσικός χυμός λεμονιού και πορτοκαλιού, καθώς και το χαμομήλι είναι από τα καλύτερα φυσικά συστατικά για την φροντίδα και την περιποίηση των μαλλιών σας, σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό Vogue.

Το μέλι και το ελαιόλαδο συγκεκριμένα βοηθούν στην ενυδάτωση και στην αναζωογόνηση τόσο της ρίζας, όσο και στις άκρες των μαλλιών. Ο χυμός λεμονιού ενδείκνυται για λιπαρά μαλλιά και το χαμομήλι χαρίζει ιδιαίτερη λάμψη στα μαλλιά σας. Οι καστανόξανθες μάλιστα, μπορούν να το χρησιμοποιούν και να κάθονται για μερικά λεπτά στον ήλιο, προκειμένου να αποκτήσουν φυσικές ανταύγειες.

Όλα τα παραπάνω φυσικά συστατικά έχουν την ιδιότητα να «μαλακώνουν

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X