"Αγαπώ στον Ηλία ότι είναι ένας φυσιολογικός άνθρωπος…"

Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής σόουμπιζ. Η Ευαγγελία Αραβανή φωτογραφίζεται με αποκαλυπτικά μαγιό, μιλάει στο περιοδικό ΕΓΩ! για τον χωρισμό των γονιών της, για τους συντρόφους που την εκμεταλλεύτηκαν και την πλήγωσαν και εξομολογείται την ευτυχία που νιώθει στο πλευρό του Ηλία Βρεττού.

“Αυτή την περιόδο είμαι πολύ ευτυχισμένη και χαλαρή. Ο Ηλίας είναι ένα λιθαράκι, που συμβάλλει στην ολοκλήρωση της ευτυχισμένης περιόδου που διανύω. Αγαπώ ότι είναι ένας φυσιολογικός άνθρωπος. (…) Δεν επιδιώξαμε ποτέ να την προβάλλουμε για να δείξουμε κάτι. Έχεις μία σχέση, όπως όλοι οι άνθρωποι, για να περνάς καλά. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα την παρουσιάζεις προς τα έξω” αποκαλύπτει η Ευαγγελία Αραβανή ενώ δεν διστάζει να απαντήσει και στην ερώτηση αν έχει τύχει να την χτυπήσει ποτέ άντρας που είχε σχέση μαζί του. “Έχει συμβεί να με τραβήξει από το μαλλί και, γενικότερα, να υπάρχει μία αντιπαράθεση μεταξύ μας με σπρωξίματα. Είναι άσχημες καταστάσεις. (…) Θεωρώ ότι είναι εντελώς άνανδρο να σηκώσεις χέρι πάνω σε μια γυναίκα. Έτσι και συμβεί, εννοείται ότι φεύγεις με τα χίλια”.

“Θέλω να κάνω οικογένεια. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν πολύ μικρή και η οικογένεια είναι ένα κομμάτι που θα ήθελα να το κάνω όσο πιο σωστά γίνεται. Μου αρέσει πολύ η οικογενειακή ζωή. Δεν θα ήθελα να περάσουν πολλά χρόνια, να μην ολοκληρώσω τη ζωή μου με έναν άνθρωπο και να ξυπνήσω ένα πρωί και να πω: Τι έγινε; Πώς φτάσαμε ως εδώ;” Αλλά όταν κάνεις σχέδια ο Θεός γελάει!” λέει χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα