Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ινδία: Τέλη Ιουλίου η απόφαση για τον ομαδικό βιασμό φοιτήτριας
Η πρώτη απόφαση στη δίκη για τον ομαδικό βιασμό φοιτήτριας σε λεωφορείο στο Νέο Δελχί, η οποία επρόκειτο να εκδοθεί σήμερα για τον μοναδικό ανήλικο εκ των κατηγορουμένων, αναβλήθηκε για τις 25 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο εισαγγελέας του κακουργιοδικείου ανηλίκων της ινδικής πρωτεύουσας. "Η ακροαματική διαδικασία ολοκληρώθηκε. Η έκδοση της απόφασης αναβλήθηκε για τις 25 Ιουλίου", τόνισε ο γενικός εισαγγελέας Μαντάβ Χαράνα. Ο κατηγορούμενος, οποίος ήταν 17 ετών όταν διεπράχθη το έγκλημα, κατηγορείται για συμμετοχή μαζί με πέντε άνδρες στον ομαδικό βιασμό και την άγρια κακοποίηση μιας 23χρονης στις 16 Δεκεμβρίου, η οποία υπέκυψε στα τραύματά της 13 ημέρες αργότερα. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ινδία: Τέλη Ιουλίου η απόφαση για τον ομαδικό βιασμό φοιτήτριας

Η πρώτη απόφαση στη δίκη για τον ομαδικό βιασμό φοιτήτριας σε λεωφορείο στο Νέο Δελχί, η οποία επρόκειτο να εκδοθεί σήμερα για τον μοναδικό ανήλικο εκ των κατηγορουμένων, αναβλήθηκε για τις 25 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο εισαγγελέας του κακουργιοδικείου ανηλίκων της ινδικής πρωτεύουσας.

«Η ακροαματική διαδικασία ολοκληρώθηκε. Η έκδοση της απόφασης αναβλήθηκε για τις 25 Ιουλίου», τόνισε ο γενικός εισαγγελέας Μαντάβ Χαράνα.

Ο κατηγορούμενος, οποίος ήταν 17 ετών όταν διεπράχθη το έγκλημα, κατηγορείται για συμμετοχή μαζί με πέντε άνδρες στον ομαδικό βιασμό και την άγρια κακοποίηση μιας 23χρονης στις 16 Δεκεμβρίου, η οποία υπέκυψε στα τραύματά της 13 ημέρες αργότερα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X