Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Προφυλακίστηκαν οι δύο αστυνομικοί
Προφυλακίστηκαν οι δυο αστυνομικοί που κατηγορούνται για εμπλοκή στο κύκλωμα σωματεμπορίας στο Νομό Λάρισας, μετά την απολογία τους, σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα .Ακόμα προφυλακίστηκαν δυο ακόμη εκ των 20 συνολικά συλληφθέντων για την υπόθεση αυτή.Υπενθυμίζεται ότι η εγκληματική οργάνωση η οποία εξανάγκαζε αλλοδαπές γυναίκες να εκδίδονται, εξαρθρώθηκε την περασμένη εβδομάδα από την Ασφάλεια Λάρισας , στο πλαίσιο ευρείας κλίμακας αστυνομικών επιχειρήσεων σε νυχτερινά μαγαζιά σε Λάρισα, Ελασσόνα και Αγιά. Μεταξύ των συλληφθέντων ήταν και οι δυο αστυνομικοί, οι οποίοι χρησιμοποιώντας την ιδιότητα τους, βοηθούσαν έτσι ώστε να μην αποκαλυφθεί η δράση της οργάνωσης.Οι δύο με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, τέθηκαν άμεσα σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε παράλληλα σε βάρος τους ένορκή διοικητική εξέταση.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προφυλακίστηκαν οι δύο αστυνομικοί

Προφυλακίστηκαν οι δυο αστυνομικοί που κατηγορούνται για εμπλοκή στο κύκλωμα σωματεμπορίας στο Νομό Λάρισας, μετά την απολογία τους, σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα .Ακόμα προφυλακίστηκαν δυο ακόμη εκ των 20 συνολικά συλληφθέντων για την υπόθεση αυτή.

Υπενθυμίζεται ότι η εγκληματική οργάνωση η οποία εξανάγκαζε αλλοδαπές γυναίκες να εκδίδονται, εξαρθρώθηκε την περασμένη εβδομάδα από την Ασφάλεια Λάρισας , στο πλαίσιο ευρείας κλίμακας αστυνομικών επιχειρήσεων σε νυχτερινά μαγαζιά σε Λάρισα, Ελασσόνα και Αγιά. Μεταξύ των συλληφθέντων ήταν και οι δυο αστυνομικοί, οι οποίοι χρησιμοποιώντας την ιδιότητα τους, βοηθούσαν έτσι ώστε να μην αποκαλυφθεί η δράση της οργάνωσης.

Οι δύο με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, τέθηκαν άμεσα σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε παράλληλα σε βάρος τους ένορκή διοικητική εξέταση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X