Ο παράδεισος της Ελένης

Το απόλυτο καλοκαίρι της ζωής της φαίνεται να βιώνει φέτος η Ελένη Μενεγάκη. Και οι φωτογραφίες που ανεβάζει η ίδια στις σελίδες της στο twitter και το Instagram το αποδεικνύουν σχεδόν καθημερινά.

Η παρουσιάστρια στα 43 της χρόνια έχει βρει τον δικό της παράδεισο στα Άχλα και αμέσως μόλις έριξε αυλαία η εκπομπή της για τη σεζόν, μάζεψε τις βαλίτσες της και αναχώρησε για το νησί των ονείρων της, την Άνδρο όπου και θα περάσει ολόκληρο το καλοκαίρι. Μπορεί παλαιότερα η Ελένη Μενεγάκη να ταξίδευε και σε εξωτικούς προορισμούς όμως πλέον όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν καθώς η παρουσίαστρια του Alpha δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην αρχόντισσα των Κυκλάδων.

Το περιοδικό ΕΓΩ! δημοσίευσε μια σειρά πρόσφατων φωτογραφιών της Ελένης Μενεγάκη από τις προσωπικές της στιγμές στα Άχλα όπου εύκολα μπορεί να διακρίνει κανείς την ευτυχία της παρουσιάστριας ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Κάποιες από τις φωτογραφίες στις οποίες η Ελένη Μενεγάκη διακρίνεται να φοράει βέρα…στο αριστερό φούντωσαν τις φήμες για επικείμενο γάμο με τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο.

Σχετικά άρθρα