Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Στα δικαστήρια τον Γιαννακόπουλο ο Σκινδήλιας
Ο Γιώργος Σκινδήλιας κατέθεσε αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και συγκεκριμένης ιστοσελίδας του, αξιώνοντας αποζημίωση €300.000.Ο... πόλεμος των δύο «αιωνίων» συνεχίζεται εκτός παρκέ κι εντός Μ.Μ.Ε., αφού ένα παλαιό (12/6/13) δημοσίευμα ιστοσελίδας (newsbomb.gr) ιδιοκτησίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ώθησε τον Γιώργο Σκινδήλια να καταθέσει αγωγή στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του μεγαλομετόχου και προέδρου της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός και των εταιρειών του, που ελέγχουν και διαχειρίζονται το συγκεκριμένο site. που αναρτήθηκε στις 12/6/2013.Ο αντιπρόεδρος της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός χαρακτήρισε το δημοσίευμα «απρόκλητο και κατάπτυστο» κι αξιώνει αποζημίωση €300.000.Βγενόπουλος, Πατέρας και... ΣκινδήλιαςΣτο άκουσμα της αγωγής ο ισχυρός άνδρας της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός δεν έδειξε να ανησυχεί αρκετά, αφού και στο παρελθόν έχει βρεθεί αντιμέτωπος με ανάλογες καταστάσεις. Απ' το περιβάλλον του διέρευσε η αισιοδοξία πως η αγωγή θα έχει ανάλογη τύχη με αυτές των Βγενόπουλου και Πατέρα, με τους οποίους επίσης είχε νομικά... πάρε-δώσε.ΠΗΓΗ gazzetta.gr

Στα δικαστήρια τον Γιαννακόπουλο ο Σκινδήλιας

Ο Γιώργος Σκινδήλιας κατέθεσε αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και συγκεκριμένης ιστοσελίδας του, αξιώνοντας αποζημίωση €300.000.

 

Ο… πόλεμος των δύο «αιωνίων» συνεχίζεται εκτός παρκέ κι εντός Μ.Μ.Ε., αφού ένα παλαιό (12/6/13) δημοσίευμα ιστοσελίδας (newsbomb.gr) ιδιοκτησίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ώθησε τον Γιώργο Σκινδήλια να καταθέσει αγωγή στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του μεγαλομετόχου και προέδρου της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός και των εταιρειών του, που ελέγχουν και διαχειρίζονται το συγκεκριμένο site. που αναρτήθηκε στις 12/6/2013.

Ο αντιπρόεδρος της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός χαρακτήρισε το δημοσίευμα «απρόκλητο και κατάπτυστο» κι αξιώνει αποζημίωση €300.000.

Βγενόπουλος, Πατέρας και… Σκινδήλιας

Στο άκουσμα της αγωγής ο ισχυρός άνδρας της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός δεν έδειξε να ανησυχεί αρκετά, αφού και στο παρελθόν έχει βρεθεί αντιμέτωπος με ανάλογες καταστάσεις. Απ’ το περιβάλλον του διέρευσε η αισιοδοξία πως η αγωγή θα έχει ανάλογη τύχη με αυτές των Βγενόπουλου και Πατέρα, με τους οποίους επίσης είχε νομικά… πάρε-δώσε.

ΠΗΓΗ gazzetta.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X