Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΔΗΜΑΡ με τη διοικητή του ΟΑΕΕ
Με τη Διοικητή του ΟΑΕΕ, Γεωργία Κωτίδου συναντήθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Αριστεράς αποτελούμενη από τους βουλευτές Μαρία Γιαννακάκη, Γιώργο Κυρίτση, Θωμά Ψύρρα, καθώς και τον συντονιστή του Τομέα Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής της ΔΗΜΑΡ Γιώργο Ιωαννίδη.Στη συνάντηση η Γ. Κωτίδου ενημέρωσε τους εκπροσώπους της Δημοκρατικής Αριστεράς για την κατάσταση και τα προβλήματα του ΟΑΕΕ. Οι εκπρόσωποι της Δημοκρατικής Αριστεράς επικέντρωσαν στο ζήτημα της ρύθμισης των ασφαλιστικών εισφορών, στην κεφαλαιοποίηση των παλαιών ληξιπρόθεσμων οφειλών και στα ζητήματα που σχετίζονται με την αποσύνδεση της θεώρησης οικογενειακού βιβλιαρίου.Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί η Δημοκρατική Αριστερά ενόψει της κατάθεσης πρότασης Νόμου με αντικείμενο τη δυνατότητα ευνοϊκής ρύθμισης των οφειλών προς τον ΟΑΕΕ, η οποία έχει στόχο αφ ενός την αποτροπή ακραίων καταστάσεων (π.χ. κλείσιμο καταστημάτων, επιβάρυνση αυτοαπασχολούμενων και "εργαζόμενων με μπλοκάκι

Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΔΗΜΑΡ με τη διοικητή του ΟΑΕΕ

Με τη Διοικητή του ΟΑΕΕ, Γεωργία Κωτίδου συναντήθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Αριστεράς αποτελούμενη από τους βουλευτές Μαρία Γιαννακάκη, Γιώργο Κυρίτση, Θωμά Ψύρρα, καθώς και τον συντονιστή του Τομέα Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής της ΔΗΜΑΡ Γιώργο Ιωαννίδη.

Στη συνάντηση η Γ. Κωτίδου ενημέρωσε τους εκπροσώπους της Δημοκρατικής Αριστεράς για την κατάσταση και τα προβλήματα του ΟΑΕΕ. Οι εκπρόσωποι της Δημοκρατικής Αριστεράς επικέντρωσαν στο ζήτημα της ρύθμισης των ασφαλιστικών εισφορών, στην κεφαλαιοποίηση των παλαιών ληξιπρόθεσμων οφειλών και στα ζητήματα που σχετίζονται με την αποσύνδεση της θεώρησης οικογενειακού βιβλιαρίου.

Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί η Δημοκρατική Αριστερά ενόψει της κατάθεσης πρότασης Νόμου με αντικείμενο τη δυνατότητα ευνοϊκής ρύθμισης των οφειλών προς τον ΟΑΕΕ, η οποία έχει στόχο αφ’ ενός την αποτροπή ακραίων καταστάσεων (π.χ. κλείσιμο καταστημάτων, επιβάρυνση αυτοαπασχολούμενων και «εργαζόμενων με μπλοκάκι

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X