Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Στα 187 δισ. η δαπάνη για τα ταμεία
Το ποσό των 187 δισ. ευρώ έχει χορηγήσει ο Κρατικός Προϋπολογισμός από το 2002 έως και το 2012, για τη στήριξη του ασφαλιστικού συστήματος, σύμφωνα με έγγραφο που διαβιβάστηκε στη Βουλή από τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα μετά από ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.Οι βουλευτές με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη είχαν καταγγείλει "λεηλασία των ταμείων μέσω της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών".Σύμφωνα με το έγγραφο του υπουργού, για το 2013 το 62% της συνολικής δαπάνης για το ασφαλιστικό σύστημα καταβάλλεται από τον κρατικό προϋπολογισμό.Αναφέρεται επίσης ότι ο κρατικός προϋπολογισμός έχει χορηγήσει 187 δισεκατομμύρια ευρώ για τη στήριξη του ασφαλιστικού συστήματος την περίοδο 2002-2012.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στα 187 δισ. η δαπάνη για τα ταμεία

Το ποσό των 187 δισ. ευρώ έχει χορηγήσει ο Κρατικός Προϋπολογισμός από το 2002 έως και το 2012, για τη στήριξη του ασφαλιστικού συστήματος, σύμφωνα με έγγραφο που διαβιβάστηκε στη Βουλή από τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα μετά από ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι βουλευτές με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη είχαν καταγγείλει «λεηλασία των ταμείων μέσω της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών».

Σύμφωνα με το έγγραφο του υπουργού, για το 2013 το 62% της συνολικής δαπάνης για το ασφαλιστικό σύστημα καταβάλλεται από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Αναφέρεται επίσης ότι ο κρατικός προϋπολογισμός έχει χορηγήσει 187 δισεκατομμύρια ευρώ για τη στήριξη του ασφαλιστικού συστήματος την περίοδο 2002-2012.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X