Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / “Έφαγε άκυρο” η Μονακό
Η Μονακό έφτασε την Τετάρτη (10/7) στο Ζέεφελντ για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και θα δουλέψει σε ένα γήπεδο κοντά σε αυτό που “χτίζεται” ο νέος Ολυμπιακός. Ένα ενδιαφέρον παρασκήνιο από το Ζέεφελντ: ο Ρώσος ζάμπλουτος Ριμπολόβλεβ “έφαγε άκυρο” από το ξενοδοχείο, όπου διαμένει η αποστολή του Ολυμπιακού. Οι Μονεγάσκοι ήθελαν το ξενοδοχείο “Ντορίντ” (σ.σ. πρώην “Φάλκενσταϊνερ”) του Ολυμπιακού, αλλά η διοίκηση του ξενοδοχείου ενημέρωσε τη Μονακό πως δεν μπορεί να την εξυπηρετήσει, καθώς βρίσκεται εκεί ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι έχουν μείνει ουκ ολίγες φορές στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο όλα αυτά τα χρόνια που έχουν προετοιμαστεί στο Ζέεφελντ και έχουν χτίσει μία αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης και εκτίμησης.ΠΗΓΗ redplanet.gr

“Έφαγε άκυρο” η Μονακό

Η Μονακό έφτασε την Τετάρτη (10/7) στο Ζέεφελντ για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και θα δουλέψει σε ένα γήπεδο κοντά σε αυτό που “χτίζεται” ο νέος Ολυμπιακός. Ένα ενδιαφέρον παρασκήνιο από το Ζέεφελντ: ο Ρώσος ζάμπλουτος Ριμπολόβλεβ “έφαγε άκυρο” από το ξενοδοχείο, όπου διαμένει η αποστολή του Ολυμπιακού. Οι Μονεγάσκοι ήθελαν το ξενοδοχείο “Ντορίντ” (σ.σ. πρώην “Φάλκενσταϊνερ”) του Ολυμπιακού, αλλά η διοίκηση του ξενοδοχείου ενημέρωσε τη Μονακό πως δεν μπορεί να την εξυπηρετήσει, καθώς βρίσκεται εκεί ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι έχουν μείνει ουκ ολίγες φορές στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο όλα αυτά τα χρόνια που έχουν προετοιμαστεί στο Ζέεφελντ και έχουν χτίσει μία αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης και εκτίμησης.

 

ΠΗΓΗ redplanet.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X