Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Πρόσβαση στα παιχνίδια από την κονσόλα του playstation 4
Υψηλόβαθμο στέλεχος της Sony, δήλωσε πως τα παιχνίδια που έχουν αγοράσει και κατεβάσει οι χρήστες σε ψηφιακή μορφή θα είναι προσβάσιμα από κάθε κονσόλα PlayStation 4.Ο Neil Brown, RD senior team leader σημείωσε σχετικά πως όταν για παράδειγμα κάποιος επισκεφτεί έναν φίλο του, μπορεί να έχει πρόσβαση στην ψηφιακή του συλλογή παιχνιδιών από το PS4 του φίλου του.Το μόνο που χρειάζεται, είναι φυσικά να συνδεθεί ο χρήστης στον λογαριασμό του με το PSN ID του.Από την εταιρεία έχουν προγραμματίσει τα παιχνίδια του PlayStation 4 να είναι διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή για κατέβασμα ταυτόχρονα με την κυκλοφορία τους σε Blu Ray.Στην περίπτωση των games σε φυσική μορφή, το Blu Ray μπορεί να παίξει σε κάθε κονσόλα, χωρίς περιορισμό, αρκεί να βρίσκεται στο drive της.ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr

Πρόσβαση στα παιχνίδια από την κονσόλα του playstation 4

Υψηλόβαθμο στέλεχος της Sony, δήλωσε πως τα παιχνίδια που έχουν αγοράσει και κατεβάσει οι χρήστες σε ψηφιακή μορφή θα είναι προσβάσιμα από κάθε κονσόλα PlayStation 4.

Ο Neil Brown, R&D senior team leader σημείωσε σχετικά πως όταν για παράδειγμα κάποιος επισκεφτεί έναν φίλο του, μπορεί να έχει πρόσβαση στην ψηφιακή του συλλογή παιχνιδιών από το PS4 του φίλου του.

Το μόνο που χρειάζεται, είναι φυσικά να συνδεθεί ο χρήστης στον λογαριασμό του με το PSN ID του.

Από την εταιρεία έχουν προγραμματίσει τα παιχνίδια του PlayStation 4 να είναι διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή για κατέβασμα ταυτόχρονα με την κυκλοφορία τους σε Blu Ray.

Στην περίπτωση των games σε φυσική μορφή, το Blu Ray μπορεί να παίξει σε κάθε κονσόλα, χωρίς περιορισμό, αρκεί να βρίσκεται στο drive της.

ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X