Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τέλη Αυγούστου το Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών στη Λέσβο
Το Κέντρο Πρώτης Υποδοχής παράνομων μεταναστών θα λειτουργεί σε πρώτη φάση μέχρι τις 30 Αυγούστου και θα έχει ολοκληρωθεί έως τέλος του 2013, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας στη διάρκεια επίσκεψης του στη Μυτιλήνη.Αμέσως μετά την άφιξή του στο νησί, ο υπουργός επισκέφθηκε κλειστό στρατόπεδο στη Μόρια, που χθες παραχωρήθηκε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και στη συνέχεια τον περίκλειστο χώρο του λιμανιού, όπου διαμένουν οι παράνομοι μετανάστες.Σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού, πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες για τη δημιουργία του κέντρου στο στρατόπεδο στη Μόρια προκειμένου αυτό να λειτουργεί σε πρώτη φάση μέχρι το τέλος του Αυγούστου, έως δε το τέλος του χρόνου πρόκειται να έχει ολοκληρωθεί το έργο. Ο υπουργός υποστήριξε ότι η παράνομη μετανάστευση δημιουργεί προβλήματα στην τοπική κοινωνία και αρνητικό αντίκτυπο στο εξωτερικό. Γι αυτό, άλλωστε, η ανέγερση του Κέντρου τίθεται πρώτη στη λίστα των προτεραιοτήτων του υπουργείο Δημοσίας Τάξης.Στο ερώτημα αν το Κέντρο Πρώτης Υποδοχής Μεταναστών άργησε να γίνει στη Μυτιλήνη, η απάντηση του υπουργού ήταν ότι η αντιμετώπιση του συγκεκριμένου ζητήματος παρουσιάζει καθυστέρηση εδώ και δέκα χρόνια στην Ελλάδα.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τέλη Αυγούστου το Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών στη Λέσβο

Το Κέντρο Πρώτης Υποδοχής παράνομων μεταναστών θα λειτουργεί σε πρώτη φάση μέχρι τις 30 Αυγούστου και θα έχει ολοκληρωθεί έως τέλος του 2013, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας στη διάρκεια επίσκεψης του στη Μυτιλήνη.

Αμέσως μετά την άφιξή του στο νησί, ο υπουργός επισκέφθηκε κλειστό στρατόπεδο στη Μόρια, που χθες παραχωρήθηκε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και στη συνέχεια τον περίκλειστο χώρο του λιμανιού, όπου διαμένουν οι παράνομοι μετανάστες.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού, πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες για τη δημιουργία του κέντρου στο στρατόπεδο στη Μόρια

προκειμένου αυτό να λειτουργεί σε πρώτη φάση μέχρι το τέλος του Αυγούστου, έως δε το τέλος του χρόνου πρόκειται να έχει ολοκληρωθεί το έργο.

Ο υπουργός υποστήριξε ότι η παράνομη μετανάστευση δημιουργεί προβλήματα στην τοπική κοινωνία και αρνητικό αντίκτυπο στο εξωτερικό. Γι’ αυτό, άλλωστε, η ανέγερση του Κέντρου τίθεται πρώτη στη λίστα των προτεραιοτήτων του υπουργείο Δημοσίας Τάξης.

Στο ερώτημα αν το Κέντρο Πρώτης Υποδοχής Μεταναστών άργησε να γίνει στη Μυτιλήνη, η απάντηση του υπουργού ήταν ότι η αντιμετώπιση του συγκεκριμένου ζητήματος παρουσιάζει καθυστέρηση εδώ και δέκα χρόνια στην Ελλάδα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X