«Ζητάμε πολλά, τους θέλουμε έτοιμους»!

Ο Μίτσελ άνοιξε για πρώτη φορά τα… χαρτιά του στο Ζέεφελντ και μίλησε για τις απαιτήσεις που έχει και την μεγάλη προσπάθεια που πρέπει να κάνουν οι παίκτες του. ΖΕΕΦΕΛΝΤ, αποστολή: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

 

Στο ξενοδοχείο Ντορίντ στο Ζέεφελντ περίμενε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Μίτσελ τους απεσταλμένους εκπροσώπους του Τύπου, κάνοντας τις πρώτες του τοποθετήσεις για την προετοιμασία και το τι αξιώνει από τους παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού ήταν μονίμως ευδιάθετος και χαμογελαστός και στις συστάσεις που έγιναν με τους δημοσιογράφους αλλά και στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Έκανε λόγο για τις πρώτες του εντυπώσεις ενώ είναι χαρακτηριστική η ατάκα που έλεγε πριν ξεκινήσουμε τις δηλώσεις πως “ας ξεχάσουμε όλα τα ονόματα που γράφονται και ας κοιτάξουμε το ποδόσφαιρο και το πως θα παίζουμε καλά για να κερδίζουμε”. Στην πρώτη του Σ.Τ. στο Ζέεφελντ ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης που έκανε ουκ ολίγες φορές πλάκα με τους δημοσιογράφους, βγάζοντας μεγάλη άνεση, μίλησε αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για:

Τις πρώτες του εντυπώσεις από την προετοιμασία της ομάδας του Ολυμπιακού και το τι περιμένει και ζητά από τους παίκτες του: Δεν μου αρέσουν πολύ οι προετοιμασίες. “Υποφέρω” πολύ. Και ως παίκτης και ως προπονητής. Είναι από την άλλη όμως μία καλή περίοδος για να γνωριστούμε καλύτερα και να ετοιμάσουμε τα πράγματα που θέλουμε. Καταλαβαίνω πως ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα και οι παίκτες δεν μπορούν να σταματήσουν. Ζητάμε μεγάλη προσπάθεια από αυτούς για να τους έχουμε όσο πιο έτοιμους γίνεται στην συνέχεια.

Την έμφαση που δίνει στην φυσική κατάσταση συγκριτικά με πέρυσι και το εάν αλλάζει κάτι: Άμα έλεγα το 2ο μπορεί να ανέφερα κάτι άσχημο για τον προηγούμενο προπονητή. Η φυσική κατάσταση έχει να κάνει πιο πολύ με την ιδέα της δουλειάς μας. Η αλήθεια είναι πως στην 1η εβδομάδα δουλεύουμε πιο πολύ στην φυσική κατάσταση. Μετά υπάρχει η μπάλα και το τακτικό κομμάτι. Αυτό είναι για την επόμενη εβδομάδα. Το τακτικό κομμάτι επίσης το δουλεύουμε και μέσα στην φυσική κατάσταση. Είναι κρυμμένο αλλλά είναι εκεί. Έτσι θα καταλάβουν οι παίκτες πως όσο κουρασμένοι και εάν είναι μέσα στον αγώνα πρέπει να έχουν την κατοχή της μπάλας.

πηγη gazzetta.gr

Σχετικά άρθρα