Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Έρευνες της αντιτρομοκρατικής στην Θεσσαλονίκη
Ένα βήμα από τον εντοπισμό του αποστολέα του παγιδευμένου φακέλου που είχε σταλεί στις 3 Ιουλίου σε πρώην διευθυντή της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία.Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr αυτή την ώρα άντρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας έχουν αποκλείσει διαμέρισμα 3ου ορόφου στην περιοχή της Σταυρούπολης και το ελέγχουν σπιθαμή προς σπιθαμή. Η γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα.Από την πρώτη ημέρα είχε γίνει γνωστό ότι ο φάκελος είχε σταλεί από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Στις 4 τα ξημερώματα της 3ης Ιουλίου ο φάκελος ανεφλέγη και στη συνέχει εξουδετερώθηκε από άντρες του ΤΕΕΜ στο κέντρο διαλογής Κρυονερίου στην Αθήνα.Οι αρχικές εκτιμήσεις των αξιωματικών της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας συνέδεαν τη συγκεκριμένη ενέργεια με τους έγκλειστους των φυλακών για τρομοκρατική δράση. Θεωρήθηκε ότι η επιλογή του παραλήπτη έχει συμβολικό χαρακτήρα, λόγω της θέσης που κατείχε στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Έρευνες της αντιτρομοκρατικής στην Θεσσαλονίκη

Ένα βήμα από τον εντοπισμό του αποστολέα του παγιδευμένου φακέλου που είχε σταλεί στις 3 Ιουλίου σε πρώην διευθυντή της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr αυτή την ώρα άντρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας έχουν αποκλείσει διαμέρισμα 3ου ορόφου στην περιοχή της Σταυρούπολης και το ελέγχουν σπιθαμή προς σπιθαμή. Η γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα.

Από την πρώτη ημέρα είχε γίνει γνωστό ότι ο φάκελος είχε σταλεί από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Στις 4 τα ξημερώματα της 3ης Ιουλίου ο φάκελος ανεφλέγη και στη συνέχει εξουδετερώθηκε από άντρες του ΤΕΕΜ στο κέντρο διαλογής Κρυονερίου στην Αθήνα.

Οι αρχικές εκτιμήσεις των αξιωματικών της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας συνέδεαν τη συγκεκριμένη ενέργεια με τους έγκλειστους των φυλακών για τρομοκρατική δράση. Θεωρήθηκε ότι η επιλογή του παραλήπτη έχει συμβολικό χαρακτήρα, λόγω της θέσης που κατείχε στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X