Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Η εξομολόγηση του Μάριου Ιορδάνου
Ο Μάριος Ιορδάνου είναι ένας ηθοποιός που κρατά χαμηλούς τόνους. Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του μιλάει στο περιοδικό ΕΓΩ! για τη μοναξιά, τις σχέσεις που δεν του έδιναν γαλήνη, για τις απιστίες, για όσα πέτυχε στη ζωή του αλλά και για την πρώτη του ταινία μικρού μήκους με τίτλο "Gone with the sea". "Σε αρκετές περιόδους ένιωθα μόνος μου σε έναν κόσμο που δεν μου ταίριαζε, που ήταν μακριά από μένα, που ήθελα να είναι αλλιώς, αλλά δεν συνέβαινε. (...) Δεν δέχθηκα ποτέ ανήθικες προτάσεις και αυτό πηγάζει από τη στάση μου. Αν δεχόμουν, θα τους έπαιρνε ο διάολος. Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι το εννοώ..." "Δεν γουστάρω θεσμούς και πράγματα που επιβάλλει η θρησκεία. Θέλω να είμαι ελεύθερος! Όταν παντρευτούμε με τη Σοφία θα την κλέψω και θα πάμε σε ένα μοναστήρι, ξεχασμένο σε ένα νησί, ο ένας απέναντι στον άλλον, χωρίς να είναι κανένας. (...) Η Σοφία είναι ο έρωτας της ζωής μου, το ταίρι μου, ο άνθρωπος που με στηρίζει κάθε στιγμή και απ´όλα τη θαυμάζω. Ο κορεσμός έρχεται όταν χάνεται ο θαυμασμός στους ανθρώπους. Δημιουργούμε και εκφραζόμαστε μαζί."

Η εξομολόγηση του Μάριου Ιορδάνου

Ο Μάριος Ιορδάνου είναι ένας ηθοποιός που κρατά χαμηλούς τόνους. Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του μιλάει στο περιοδικό ΕΓΩ! για τη μοναξιά, τις σχέσεις που δεν του έδιναν γαλήνη, για τις απιστίες, για όσα πέτυχε στη ζωή του αλλά και για την πρώτη του ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Gone with the sea».

«Σε αρκετές περιόδους ένιωθα μόνος μου σε έναν κόσμο που δεν μου ταίριαζε, που ήταν μακριά από μένα, που ήθελα να είναι αλλιώς, αλλά δεν συνέβαινε. (…) Δεν δέχθηκα ποτέ ανήθικες προτάσεις και αυτό πηγάζει από τη στάση μου. Αν δεχόμουν, θα τους έπαιρνε ο διάολος. Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι το εννοώ…»

«Δεν γουστάρω θεσμούς και πράγματα που επιβάλλει η θρησκεία. Θέλω να είμαι ελεύθερος! Όταν παντρευτούμε με τη Σοφία θα την κλέψω και θα πάμε σε ένα μοναστήρι, ξεχασμένο σε ένα νησί, ο ένας απέναντι στον άλλον, χωρίς να είναι κανένας. (…) Η Σοφία είναι ο έρωτας της ζωής μου, το ταίρι μου, ο άνθρωπος που με στηρίζει κάθε στιγμή και απ΄όλα τη θαυμάζω. Ο κορεσμός έρχεται όταν χάνεται ο θαυμασμός στους ανθρώπους. Δημιουργούμε και εκφραζόμαστε μαζί.»

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X