Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Στο μικροσκόπιο ελέγχων προϊόντα φυτικής παραγωγής
Περισσότερους από 1750 ελέγχους σε νωπά και μεταποιημένα προϊόντα φυτικής προέλευσης, ξηρούς καρπούς, εμφιαλωμένα κρασιά και ζωοτροφές, πραγματοποίησε τον Ιούνιο, στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης, το αρμόδιο τμήμα της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, χωρίς να διαπιστώσει παραβάσεις."Η προστασία της δημόσιας υγείας αποτελεί προτεραιότητά μας, γι' αυτό και συνεχίζουμε να διενεργούμε εντατικούς ελέγχους στην αγορά τροφίμων, αλλά και σε όλο το εύρος των επιχειρήσεων. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώνουμε ότι η πλειοψηφία των επαγγελματιών έχει συμμορφωθεί με τις υποδείξεις των υπηρεσιών μας", σημείωσε ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Γεώργιος Τσαμασλής.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στο μικροσκόπιο ελέγχων προϊόντα φυτικής παραγωγής

Περισσότερους από 1750 ελέγχους σε νωπά και μεταποιημένα προϊόντα φυτικής προέλευσης, ξηρούς καρπούς, εμφιαλωμένα κρασιά και ζωοτροφές, πραγματοποίησε τον Ιούνιο, στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης, το αρμόδιο τμήμα της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, χωρίς να διαπιστώσει παραβάσεις.

"Η προστασία της δημόσιας υγείας αποτελεί προτεραιότητά μας, γι’ αυτό και συνεχίζουμε να διενεργούμε εντατικούς ελέγχους στην αγορά τροφίμων, αλλά και σε όλο το εύρος των επιχειρήσεων. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώνουμε ότι η πλειοψηφία των επαγγελματιών έχει συμμορφωθεί με τις υποδείξεις των υπηρεσιών μας", σημείωσε ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Γεώργιος Τσαμασλής.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X