Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Η Samsung ξεπερνά την Apple
Σύμφωνα με νέα έρευνα της StatCounter, η Samsung κατόρθωσε να κλέψει μια ακόμα πρωτιά από την Apple και συγκεκριμένα να αναδειχτεί πρώτη στο mobile web browsing για το μήνα Ιούνιο με ποσοστό 25.5%. Η Apple ακολουθεί λίγο πιο πίσω με ποσοστό 25.1% του συνολικού web browsing από mobile συσκευές σε όλο τον κόσμο και στην τρίτη θέση η Nokia με 22%. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ιστορία στις ΗΠΑ είναι τελείως διαφορετική με την Apple να κατέχει μερίδιο 54.8% και τη Samsung μόλις 18.3%. Τέλος η έρευνα της StatCounter ανέλυσε και τη χρήση των mobile browsers με πρώτο αυτόν (default) των Android συσκευών με ποσοστό 29.1%, δεύτερο τον Safari με 25% και τρίτο τον Opera με 16%. ΠΗΓΗ: techgear.gr

Η Samsung ξεπερνά την Apple

Σύμφωνα με νέα έρευνα της StatCounter, η Samsung κατόρθωσε να “κλέψει” μια ακόμα πρωτιά από την Apple και συγκεκριμένα να αναδειχτεί πρώτη στο mobile web browsing για το μήνα Ιούνιο με ποσοστό 25.5%. Η Apple ακολουθεί λίγο πιο πίσω με ποσοστό 25.1% του συνολικού web browsing από mobile συσκευές σε όλο τον κόσμο και στην τρίτη θέση η Nokia με 22%.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ιστορία στις ΗΠΑ είναι τελείως διαφορετική με την Apple να κατέχει μερίδιο 54.8% και τη Samsung μόλις 18.3%. Τέλος η έρευνα της StatCounter ανέλυσε και τη χρήση των mobile browsers με πρώτο αυτόν (default) των Android συσκευών με ποσοστό 29.1%, δεύτερο τον Safari με 25% και τρίτο τον Opera με 16%.

ΠΗΓΗ: techgear.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X