Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / ΔΝΤ: Να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις η Πορτογαλία
Η Πορτογαλία θα πρέπει να συνεχίσει την εφαρμογή όσων έχουν συμφωνηθεί στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξής της από τους διεθνείς δανειστές της ώστε να διασφαλίσει την ανάκαμψη της οικονομίας της, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου από την Ουάσινγκτον. Η Λισαβόνα βρέθηκε στη δίνη μιας πολιτικής κρίσης την περασμένη εβδομάδα μετά τις παραιτήσεις του υπουργού Εξωτερικών και του υπουργού Οικονομικών από την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Πέδρου Πάσους Κοέλιου. "Δεν θα ήθελα πραγματικά να σχολιάσω τις πολιτικές εξελίξεις, αλλά απλώς να πω ότι η Πορτογαλία έχει κάνει σταθερή πρόοδο στο πρόγραμμα της ΕΚΤ, της ΕΕ και του ΔΝΤ, με τη μεγάλη αποφασιστικότητα και τις θυσίες του πορτογαλικού λαού

ΔΝΤ: Να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις η Πορτογαλία

Η Πορτογαλία θα πρέπει να συνεχίσει την εφαρμογή όσων έχουν συμφωνηθεί στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξής της από τους διεθνείς δανειστές της ώστε να διασφαλίσει την ανάκαμψη της οικονομίας της, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου από την Ουάσινγκτον.

Η Λισαβόνα βρέθηκε στη δίνη μιας πολιτικής κρίσης την περασμένη εβδομάδα μετά τις παραιτήσεις του υπουργού Εξωτερικών και του υπουργού Οικονομικών από την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Πέδρου Πάσους Κοέλιου.

“Δεν θα ήθελα πραγματικά να σχολιάσω τις πολιτικές εξελίξεις, αλλά απλώς να πω ότι η Πορτογαλία έχει κάνει σταθερή πρόοδο στο πρόγραμμα της ΕΚΤ, της ΕΕ και του ΔΝΤ, με τη μεγάλη αποφασιστικότητα και τις θυσίες του πορτογαλικού λαού

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X