Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Ο Κώστας Μπακογιάννης εναντίον του θείου του Κυριάκου Μητσοτάκη!
Ο Κώστας Μπακογιάννης εναντίον του θείου του Κυριάκου Μητσοτάκη! thumbnail

Ο Κώστας Μπακογιάννης εναντίον του θείου του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Αναταραχή στην οικογένεια Μητσοτάκη ενδέχεται να προκαλέσουν οι δηλώσεις του Κώστα Μπακογιάννη, δημάρχου Καρπενησίου, γιου της Ντόρας Μπακογιάννη και ανιψιού του Κυριάκου Μητσοτάκη, περί «τυφλής υπερκάλυψης ποσοτικών στόχων».

Η δήλωση αφορά στις απολύσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση και σε όσα επιχειρούνται στη δημοτική αστυνομία. Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ούτε λίγο ούτε πολύ, ο ανιψιός επικρίνει το θείο λέγοντας: «Η κατάργηση υπηρεσιών και θεσμών είναι λάθος. Η τυφλή υπερκάλυψη ποσοτικών στόχων δεν συνιστά στρατηγική». Και όσον αφορά στις απολύσεις με τις οποίες συμφώνησε με την Τρόικα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμιση, ο κ. Μπακογιάννης είναι ακόμα πιο σκληρός: «Γίνονται πρόχειρα. Δεν μπορεί να τα ρίχνουν όλα στον Μανιτάκη. Ο πρωθυπουργός δεν ήταν ο ίδιος τόσο καιρό;».

Είπε επίσης, ο Κώστας Μπακογιάννης: «Η υπόθεση αναδεικνύει την τραγική αποτυχία του πολιτικού συστήματος να διαχειριστεί την κρίση. Δεν συνιστά ουσιαστική μεταρρύθμιση του δημόσιου τομέα, αφού αναδεικνύει περισσότερα προβλήματα απ’ ό,τι κλήθηκε να λύσει. Να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, να εμφανίσουμε ένα πραγματικό σχέδιο αναδιάρθρωσης της χώρας με γενναίες πράξεις και απαιτήσεις».

Πηγή: www.iefimerida.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X