Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Θέλει αποζημίωση 20.000 ευρώ από την ΕΔΤ

Θέλει αποζημίωση 20.000 ευρώ από την ΕΔΤ

Ζητάει αποζημίωση 20.000 από την ΕΔΤ

Ο σκηνοθέτης Ροβήρος Μανθούλης εξέδωσε μια αιχμηρή ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται για την μετάδοση της ταινίας του «Η Κυρία Δήμαρχος», με την οποία ξεκίνησε η μετάδοση προγράμματος από την ΕΔΤ. Ο σκηνοθέτης αναφέρει ότι, απ’ τη στιγμή που δεν μπορεί να εμποδίσει την μετάδοση, θα ζητήσει αποζημίωση 20.000 ευρώ.

«Ο Καψής στα νιάτα του, μου ζητούσε ταινίες μου για να ανοίξει σινέ-κλαμπ. Αποφάσισε να το ξεκινήσει επιτέλους με την «Κυρία Δήμαρχο». Στην ΕΔΤ που ψευδίζει την ΕΡΤ. Βλέπετε, θα λέει ο υπουδγός, ιστοδική στιγμή. Αδχίζουμε με ταινία του Μανθούλη που μας βδίζει.

Η ταινία μου γίνεται λοιπόν Κυδία Δήμαδχος. Δεν μποδώ δυστυχώς να την εμποδίσω ή να την απαγοδεύσω. Μποδώ μόνο να ζητήσω δικαστικώς είκοσι χιλιάδες ευδώ αποζημίωση για τη δυσφήμηση που μου κάνει με το να μεταδίδει την ταινία μου σε κατάπτυστο κανάλι.

Γιατί όλοι οι Έλληνες μόλις βγει στο κουτί η ταινία θα φτύνουν την οθόνη τους. Ελπίζω αμέσως μετά την Κυδία Δήμαδχο να γίνει και η Κηδεία της Ιεδοδούλου. Δηλαδή της ΕΔΤ», καταλήγει ο Ροβήρος Μανθούλης.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X