Ελλάδα: τα σεληνιακά φαινόμενα του Ιουλίου

 

«Δεν έχω να σας προσφέρω τίποτα άλλο εκτός από πόνο, αίμα και δάκρυα»

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες της στήλης,

Η παραπάνω φράση που έχει μείνει στην ιστορία ανήκει στον Ουίνστον Τσωρτσιλ δείχνοντας ότι σε άλλες εποχές υπήρχαν πολιτικοί ικανοί να πουν την αλήθεια. Αντίθετα, η κυβέρνηση Σαμαρά που εκλέχτηκε για τη διαπραγμάτευση του επαίσχυντου μνημονίου, που έλεγε άμεση μείωση στην εστίαση για να τονωθεί η αγορά και υποστήριζε την άμεση ίδρυση ΑΟΖ όχι μόνο δεν έχει κάνει τίποτα αλλά οδηγεί τη χώρα σε ένα μέλλον δίχως αύριο.

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 8 Ιουλίου στο ζώδιο του Καρκίνου στη 16η μοίρα που πραγματεύεται ζητήματα πατρίδας και οικίαςΟ Ωροσκόπος στην 4η μοίρα της Παρθένου με τον Ποσειδώνα ακριβώς απέναντι και το Μεσουράνημα στην μηδενική των Διδύμων δείχνουν ότι το γεγονός ότι νέοι υποφέρουν στην ίδια τους την πατρίδα θα γίνει πιο έντονο. Αμετακίνητες θέσεις θα φέρουν το λαό στα όρια νευρικής κρίσης ενώ είναι πολύ πιθανές ευθείες αμφισβητήσεις σε θέματα κυριαρχίας εδαφών μα και νομής και κατοχής ακινήτων. Το τέλος ακίνητης περιουσίας όπως φαίνεται σημαίνει το τέλος της ιδιοκτησίας αφού πλέον αυτή πληρώνεται και μάλιστα πολύ ακριβά.

Ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης μιλάει για μια αρχή και μεγάλες αλλαγές μα και την έναρξη μιας διάλυσης. Επίσης, οι κυβερνητικοί χειρισμοί θα είναι αποτυχημένα επικίνδυνοι, ενώ δεν αποκλείεται να εξαπατηθεί και η ίδια η κυβέρνηση. Αν λάβει κανείς υπόψη του ότι οι μισοί από αυτούς δεν είχαν διαβάσει τα μνημόνια που υπέγραφαν, τότε αυτό φαντάζει κάτι παραπάνω από πιθανό. Τέλος, το Μεσουράνημα της Νέας Σελήνης μιλά για ακατάλληλους ηγέτες και υπουργούς, ενώ είναι πολύ πιθανόν το πένθος και η θλίψη από το τέλος (βιολογικό, κοινωνικό ή πολιτικό) κάποιου προσώπου.

Μέσα σε όλη αυτή την κατήφεια το ελληνικό πνεύμα για μια ακόμη φορά θα μας κάνει υπερήφανους με επιστημονικά ή άλλα επιτεύγματα.

Όσον αφορά στη Νέα Σελήνη σε σχέση με το προοδευμένο χάρτη της Ελλάδος, αυτή πέφτει στον 12ο οίκο (δοκιμασίες), ο Ωροσκόπος στον 1ο οίκο ενώ το Μεσουράνημα στον 10ο δηλαδή οι δράσεις της χώρας μέσω αυτών που μας κυβερνούν θα μας οδηγήσουν σε μια δοκιμασία. Το μεσοδιάστημα της Νέας Σελήνης ως προς το προοδευμένο χάρτη της Ελλάδας δείχνει προβλήματα με ΑΜΕΑ και πρόσωπα που υποφέρουν από βαριές παθήσεις και επιπλέον την αποκάλυψη μιας μεγάλης κομπίνας που θα γιγαντώσει την απογοήτευση. Η κυβέρνηση για μια ακόμη φορά θα φανεί ανακόλουθη και ανειλικρινής. Επίσης είναι πολύ πιθανά προβλήματα με την αεροπορία και τα αεροπλάνα γενικότερα.
Ο ωροσκόπος της Νέας Σελήνης μιλά για απόρριψη αιτημάτων και επιδείνωση της φτώχειας. Παράλληλα, δείχνει ότι κάποιος αποκτά προβάδισμα έναντι της κυβέρνησης ενώ συνάμα προοιωνίζει μια μεγάλη ήττα και εκρήξεις αερίων. Ίσως τελικά κάποιοι που μιλούν για λάθος συνταγή να αισθανθούν δικαιωμένοι. Το μεσουράνημα δείχνει μια επιχείρηση ανανέωσης αλλά και έκτακτες συναντήσεις και συνεδριάσεις. Κινήσεις και επιχειρήματα δεν θα βρουν ευήκοα ώτα.

 

Προχωράμε στην Πανσέληνο της 22ας Ιουλίου που είναι κρίσιμη και αυτό γιατί λαμβάνει χώρα στον άξονα 6ου – 12ου και είναι ακριβώς πάνω στον Ήλιο της Ελλάδος. Δείχνει ακαμψία (λόγω της μηδενικής μοίρας) και δουλικότητα. Όσο και αν θα χύνουν κάποια δάκρυα κροκοδείλια θα περάσουν τελικά μέτρα που θα απομυζήσουν τον λαό αποδεικνύοντας πως είναι άτομα άκαρδα που για το καλό των δανειστών δεν διστάζουν να οδηγήσουν το λαό στα οικονομικά τάρταρα.
Η Πανσέληνος ως προς το προοδευμένο χάρτη της Ελλάδας χτυπά τον άξονα 2ου – 8ου (τα λεφτά μας δικά τους) ενώ ο Ωροσκόπος βρίσκεται στον 8ο και το Μεσουράνημα στον 5ο . Όλα αυτά δείχνουν πως θα έρθει στην επιφάνεια μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια, προκειμένου να καλυφτούν κάποια θέματα που εκθέτουν την κυβέρνηση, κάτι σαν ειδική αποστολή. Όμως τα πράγματα μάλλον θα γυρίσουν ανάποδα.
Σαν κράτος, είναι μια περίοδος που θα νιώσουμε απειλή είτε από οικονομική εμπλοκή είτε από φυσική καταστροφή (σεισμός, ανεξέλεγκτη πυρκαγιά κτλ). Το Μεσουράνημα μιλάει για επίδειξη δύναμης από κάποιους προκειμένου να αποπροσανατολίσουν την προσοχή από έναν μεγάλο κίνδυνο που είναι ορατός. Είναι πολύ πιθανός ο κίνδυνος ενός ναυαγίου εντός των χωρικών υδάτων.

 

Περνώντας στην αλληλουχία Νέας Σελήνης – Πανσελήνου φαίνεται πως θα υπάρξουν περαιτέρω απώλειες και προβλήματα για τα κατώτερα κοινωνικά στρώματα, τους στρατιωτικούς, αστυνομικούς και συναφή επαγγέλματα. Από την άλλη η χώρα φαίνεται έρμαιο στις ορέξεις των εχθρών και των συνεργατών τους ενώ το δίλημμα που προκύπτει είναι ένα τέλος με διάρκεια ή ένας τέλος δίχως τέλος.
Επίσης διαφαίνεται ότι η κυβέρνηση θα φανεί θρασύδειλη δείχνοντας σκληρότητα σε αυτούς που την παίρνει. Σε εργασιακά θέματα θα υπάρξουν αλλαγές με έντεχνο τρόπο και νομικό δόλο. Μία απώλεια σημαντικού προσώπου είναι πιθανή όπως και γεγονότα που θα κάνουν τη γη να σείεται. Ο λαός φαίνεται πως χάνει και τα τελευταία ψήγματα υπομονής και αλλάζει στάση και πολιτικές προτιμήσεις.
Τέλος, μέσα σε αυτή την περίοδο πολλά θα αλλάξουν και πολιτικές μάσκες θα πέσουν, αφού μια κυβέρνηση που επικαλείται δικαιοσύνη και δεν εφαρμόζει αποφάσεις ή το κάνει κατά το δοκούν είναι ανάξια λόγου. Έτσι σε λίγο καιρό, πολιτικώς, ο Θεός απολείπειν Αντώνιον και Ευάγγελον ασφαλώς.


Πηγή: www.astrology.gr

Σχετικά άρθρα