Οι ερωτικές ημερήσιες προβλέψεις 11/7

Ερωτικό ωροσκόπιο 10/7


ΚΡΙΟΣ
Αυτές τις μέρες τα θέλετε όλα δικά σας, λειτουργώντας με μόνο γνώμονα τις προσωπικές σας ανάγκες και δεν θα ηρεμήσετε, αν δεν κερδίσετε αυτό που σας έχει κάτσει στο μυαλό, πρωτίστως σε ερωτικό επίπεδο. Παρ’ όλη όμως τη σιγουριά που σας διακρίνει, ο Ουρανός δε σας αφήνει να καταφέρετε απόλυτα το στόχο σας, παρά μόνο να τον πλησιάσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε από τους πρωταγωνιστές αυτού του διημέρου αλλά και γενικότερα της περιόδου, καθώς τα δώρα της Αφροδίτης αρχίζουν να καταφτάνουν και έχουν το όνομά σας ως παραλήπτη. Και μπορεί οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σας να μην μειώνονται σημαντικά αλλά σίγουρα έχουν αυξηθεί και οι άκρως ερωτικές στιγμές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διανύετε μία από τις καλύτερες περιόδους σας, γεμάτοι παιχνιδιάρικη διάθεση, αφού νιώθετε κάθε φορά ότι κάτι νέο ξεκινάει για σας σε συναισθηματικό επίπεδο και θέλετε να πειραματιστείτε. Το καλοκαίρι είναι κυρίως μέσα σας και φαίνεται στην ανέμελη και «δε βαριέσαι» συμπεριφορά σας, σε πείσμα όσων μπορεί να σας κακολογήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά, θα μπορούσε να περιγράψει κάποιος αυτή σας την περίοδο αρκετά δημιουργική αλλά ουσιαστικά αυτό που σας απασχολεί σήμερα είναι τα ερωτικά σας. Οι μόνοι σαν το λεμόνι θέλετε να βρεθείτε σε μια ζεστή πολλά υποσχόμενη αγκαλιά για να χωθείτε μέσα και οι δεσμευμένοι να τονώσετε το ήδη υπάρχον συναίσθημα που φαίνεται ότι έχει χαθεί.

ΛΕΩΝ

Ανοίγετε τα φτερά σας για κάτι νέο και πιο ανέμελο απ’ αυτό που είχατε μέχρι τώρα. Θέλετε να είστε πρωτίστως καλά και παράλληλα να βρείτε ένα άτομο που θα σας ανανεώσει και θα σας κάνει να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα. Σήμερα πιθανόν να επιδοθείτε και σε ένα έντονο φλερτάρισμα, περισσότερο όμως για να διασκεδάσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εδώ και κάμποσο καιρό σας έχει ανοίξει η όρεξη για το κάτι παραπάνω ιδιαίτερα για τα ερωτικά και τις προσωπικές σας σχέσεις. Νιώθετε ότι δεν έχετε όλα όσα θα έπρεπε ή θέλετε και αυτό σας κάνει να τρώγεστε με τα ρούχα σας. Αυτό που δεν έχετε αντιληφθεί είναι ότι όσα πλάνα κι αν κάνετε, κάποια πράγματα δεν περνούν μόνο από τα δικά σας χέρια.

ΖΥΓΟΣ

Φαίνεται ότι αρχίζει και γίνεται κάτι καλό για σας και σε αυτό θα σας βοηθήσουν αρκετά κάποιοι φίλοι σας σήμερα με μια νέα γνωριμία που όχι μόνο θα σας φανεί αρκετά ενδιαφέρουσα αλλά θα βγάλει και στην επιφάνεια την πιο γοητευτική πλευρά σας, ξεχνώντας για λίγο την κουραστική και μονότονη καθημερινότητά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νιώθετε ότι η λίμπιντό σας αυτή την περίοδο είναι ιδιαίτερα αυξημένη και αυτό σας αρέσει γιατί σας κάνει να αισθάνεστε ζωντανοί και ότι επανέρχεστε σιγά-σιγά στο ερωτικό παιχνίδι. Σίγουρα όμως χρειάζεται να διατηρήσετε τον αυτοέλεγχό σας, ώστε να μην κολλήσετε σε άτομα που μετά θα σας το βγάλουν ξινό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νιώθετε νεώτεροι κατά μια δεκαετία κι όχι από κάποια κούρα ομορφιάς ή θαυματουργή κρέμα προσώπου. Αισθάνεστε έτοιμοι καινούργιες ερωτικές καταστάσεις που όμως δε θα σας κουράζουν ούτε στο ελάχιστο και θα συντηρούν την ανέμελη διάθεσή σας! Ο Δίας ή αλλιώς τύχη σας έχει πιάσει αγκαζέ και συνεχίζετε να συμπορεύεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν είστε στο φόρτε σας σήμερα με τα επαγγελματικά σας, τουλάχιστον όσο ήσασταν, γιατί φαίνεται ότι σας απασχολούν περισσότερο τα ερωτικά σας θέματα και αδυνατείτε προς το παρόν να σκεφτείτε κάτι άλλο πέρα από αυτά. Όχι τίποτα, αλλά σκάτε κιόλας γιατί ενώ σε όλα τα άλλα μια χαρά τα καταφέρνετε, στα συναισθηματικά δεν ξέρετε γιατί μένετε συνήθως μετεξεταστέοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χρειάζεται να δράσετε άμεσα και να μην σκεφτείτε και πολύ, ιδίως σε ένα ερωτικό θέμα που φαίνεται να σας τσιγκλά εδώ και μέρες. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να προτείνετε ή να δεχτείτε μια συνάντηση από ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει γι’ αυτό να μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχετε την τάση να μπερδεύετε λίγο τα πράγματα και γι’ αυτό ίσως τα χάσετε προς στιγμή, αφού σήμερα θα είστε λίγο πιο χαλαροί και ανέμελοι απ’ ό, τι συνήθως, παρασυρόμενοι από αισθήματά σας για ένα άτομο, με αποτέλεσμα να καταλήξετε μέσα σας μπλεγμένοι σαν κουβάρι που στο τέλος δε θα ξέρετε πώς να λύσετε.

Πηγή: www.astrology.gr

Σχετικά άρθρα