Αρχική / Ειδικοί / Αλέξανδρος Στρατηγός
Αλέξανδρος Στρατηγός thumbnail

Αλέξανδρος Στρατηγός

Αναπληρωτής Καθηγητής Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας

msm@syggros.gr
210-3601684

O Δρ. Αλέξανδρος Ι. Στρατηγός, MD είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας στο Τμήμα Δερματολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Α. Συγγρός. Πήρε το Πτυχίο της Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και ολοκλήρωσε την ειδικότητα στην Παθολογία και Δερματολογία στο Πανεπιστήμιο Harvard στις ΗΠΑ. Τα κλινικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν την ψωρίαση, τη δερματική φωτοευαισθησία, τα lasers, το μελάνωμα και τον καρκίνο του δέρματος και  ειδικότερα τους παράγοντες κινδύνου, την επιρροή των γενετικών παραλλαγών και την σημασία της εξέτασης σε πληθυσμούς ασθενών με μελάνωμα.

Ανήκει στη Συντακτική Επιτροπή των Επιστημονικών Περιοδικών Journal of the American Academy of Dermatology, SkinMed Journal, Dermatology for the Clinician, Journal of the Hellenic Society of Dermatology-Venereology. Είναι συγγραφέας περισσότερων από 100 άρθρων σε Ελληνικά και διεθνή Ιατρικά περιοδικά. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή βιβλίων και πολυσυγγραφικών τόμων. Ο Δρ. Α.Ι. Στρατηγός είναι μέλος σε πολυάριθμες Επιστημονικές Εταιρείες όπως: European Academy of Dermatology and Venereology (μέλος Δ.Σ), European Association of Dermato-Oncology (μέλος Δ.Σ), International Dermoscopy Society, American Academy of Dermatology, British Association of Dermatologists, American Society of Dermatologic Surgery, Ελληνική Δερματολογική Αφροδοσιολογική Εταιρεία (μέλος Δ.Σ), Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Μελανώματος (μέλος Δ.Σ).

Είναι μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας στον Ελληνικό Οργανισμό Φαρμάκων. Είναι ο Οργανωτής του 6ου Συνεδρίου του European Association of Dermato-Oncology που έγινε στην Αθήνα στις 16-19 Ιουνίου 2010.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X