Μαρία Λέλα thumbnail

Μαρία Λέλα


Συμβουλευτική ΨυχολόγοςΤηλ. 2104110488

 

Η κυρία Μαρία Λέλα κατέχει  Bachelor of Arts στην Ψυχολογία από το  University of Tampa και  Master of Science στη Συμβουλευτική Ψυχολογία. Η ειδίκευσή της είναι η συμβουλευτική με έμφαση στις θεραπευτικές διαδικασίες τοξικοεξάρτησης, επανένταξη. Έχει εργαστεί εθελοντικά για το Δρομοκαΐτειο, τους Γιατρούς του Κόσμου, καθώς και για την Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης. Η εργασιακή της εμπειρία στο εξωτερικό περιλαμβάνει υπηρεσία στο κέντρο  απεξάρτησης Glenbeigh της Tampa στο τομέα της  διάγνωση και της  ψυχοθεραπείας (ατομική και ομαδική) και στο Matrix Institute on Addictions στο τομέα της  αξιολόγηση, της διάγνωσης, και της ψυχοθεραπείας (ατομική και ομαδική) εξαρτημένων και συγγενών α’ βαθμού.

Στην Ελλάδα παρουσιάζει πλούσιο ακαδημαϊκό και ερευνητικό έργο, με κέντρο αναφοράς τη συμβουλευτική ψυχολογία. Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα σεμιναρίων και συνεδρίων, ενώ κατά καιρούς έχει δημοσιεύσει και παρουσιάσει δουλείες της σε εφημερίδες, περιοδικά και τηλεόραση.

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X