Γρήγορο μακιγιάζ για τη δουλειά σε 6 λεπτά!

Όλες έχουμε πάει στη δουλειά άβαφτες ή απεριποίητες γιατί δεν προλαβαίναμε να βάλουμε make up απ’ το σπίτι ή γιατί προσπαθήσαμε να βάλουμε κραγιόν και μάσκαρα στο αυτοκίνητο. Παρακάτω θα δείτε βήματα για ένα πολύ γρήγορο make up που μπορείτε να κάνετε σε λιγότερο από 6 λεπτά.

1 Λεπτό: Ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με κρύο νερό. Εφ ‘όσον έχετε καθαρίσει το πρόσωπό σας καλά το προηγούμενο βράδυ, μπορείτε μόνο να το ξεπλύνετε το πρωί. Στη συνέχεια εφαρμόζεται την αγαπημένη σας ενυδατική κρέμα ή BB Cream (ενυδατική & make up μαζί).

1 Λεπτό: Αφού βάλετε make up, εφαρμόστε τη μάσκαρα. Εξοικονομήστε χρόνο με την επιλογή μιας φόρμουλας ή ενός προϊόντος που θα προσφέρει όγκο και μήκος ταυτόχρονα, ώστε να αποφύγετε να βάλετε 2 στρώσεις και να καθυστερήσετε.

1 λεπτό: Παρά την αγάπη σας για το υγρό eyeliner, προτιμήστε τα μολύβια σκιά. Αυτά τα μολύβια σκιά είναι τα αγαπημένα μας επειδή απαιτούν πολύ λιγότερη ακρίβεια και το χρώμα παραμένει στη θέση του από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ. Ανάλογα με την ημέρα, προσθέτουμε λίγο στη γραμμή του βλεφάρου ή πάνω στην πτυχή.

2 Λεπτά: Πάρτε ένα κονσίλερ, και τονίστε το κάτω μέρος των φρυδιών σας για να φανείτε αμέσως ξύπνιες, να διαγράψετε τους μαύρους κύκλους, και να κρύψετε τις ατέλειες στο πρόσωπό σας.

1 λεπτό: Χρησιμοποιήστε το τελευταίο λεπτό για ρουζ στα μάγουλα και λιγάκι άρωμα και είστε έτοιμες.

Συνολικός χρόνος: 6 λεπτά.

 

Σχετικά άρθρα