Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Σε 48 ώρες… 103 ομιλητές!
Το ένα τρίτο της κοινοβουλευτικής δύναμης έχει εγγραφεί στη λίστα του Προεδρείου, προκειμένου να τοποθετηθεί επί του πολυνομοσχεδίου. Διαπιστώνοντας ο αντιπρόεδρος, Γιάννης Τραγάκης ότι κάποιοι από τους συναδέλφους του ξεφεύγουν από τον χρόνο ζήτησε να επισπεύσουν. Συνολικά, 103 βουλευτές έχουν ζητήσει να μιλήσουν από το βήμα της Βουλής κι όλοι πρέπει να έχουν χρόνο μέσα στις επόμενες 48 ώρες, δηλαδή ως τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, οπότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία με την ψηφοφορία.

Σε 48 ώρες… 103 ομιλητές!

Το ένα τρίτο της κοινοβουλευτικής δύναμης έχει εγγραφεί στη λίστα του Προεδρείου, προκειμένου να τοποθετηθεί επί του πολυνομοσχεδίου. Διαπιστώνοντας ο αντιπρόεδρος, Γιάννης Τραγάκης ότι κάποιοι από τους συναδέλφους του ξεφεύγουν από τον χρόνο ζήτησε να επισπεύσουν.

Συνολικά, 103 βουλευτές έχουν ζητήσει να μιλήσουν από το βήμα της Βουλής κι όλοι πρέπει να έχουν χρόνο μέσα στις επόμενες 48 ώρες, δηλαδή ως τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, οπότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία με την ψηφοφορία.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X