Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ηχηρό μήνυμα Τσίπρα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ
Ξεκάθαρη προειδοποίηση σε όσους αντιδρούν για την συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με πολιτικούς που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, έστειλε ο Α. Τσίπρας μιλώντας στην πρώτη συνεδρίαση της νέας κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. "Η επιλογή μας να προχωρήσουμε μαζί με τους συντρόφους μας που προέρχονται από το οσιαλιστικό χώρο και έκαναν το μεγάλο, το έντιμο βήμα, διατηρώντας ακέραιες τις αρχές και τα ιδανικά τους, αποτελεί για μας αδιαπραγμάτευτη στρατηγική επιλογή. Επιλογή που όχι μόνο δε θα εγκαταλείψουμε, αλλά θα βαθύνουμε, όπως με σαφήνεια, μας προστάζουν οι πολιτικές αποφάσεις του 1ου Συνεδρίου μας.

Ηχηρό μήνυμα Τσίπρα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ

Ξεκάθαρη προειδοποίηση σε όσους αντιδρούν για την συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με πολιτικούς που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, έστειλε ο Α. Τσίπρας μιλώντας στην πρώτη συνεδρίαση της νέας κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η επιλογή μας να προχωρήσουμε μαζί με τους συντρόφους μας που προέρχονται από το οσιαλιστικό χώρο και έκαναν το μεγάλο, το έντιμο βήμα, διατηρώντας ακέραιες τις αρχές και τα ιδανικά τους, αποτελεί για μας αδιαπραγμάτευτη στρατηγική επιλογή. Επιλογή που όχι μόνο δε θα εγκαταλείψουμε, αλλά θα βαθύνουμε, όπως με σαφήνεια, μας προστάζουν οι πολιτικές αποφάσεις του 1ου Συνεδρίου μας.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X