Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ώρα μεταγραφικών ανακοινώσεων
Μεγάλη κινητικότητα στο μεταγραφικό πεδίο για τον Ολυμπιακό και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν σήμερα οριστικές εξελίξεις σε διάφορες υποθέσεις. Κάποιες πιθανότητες υπάρχουν ακόμη για τον Μοργκάν Αμαλφιτανό, όπως πιστεύουν στη Μασσαλία και συνδέουν το ταξίδι του Πιερ Ισά, με τον παίκτη της Μαρσέιγ να παραμένει αισιόδοξος ότι θα γίνει η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό παρότι οι ερυθρόλευκοι δεν επιβεβαιώνουν τις εκτιμήσεις των γαλλικών ΜΜΕ για θεαματική ανατροπή στην υπόθεση. Περισσότερα στο pamesports.gr

Ώρα μεταγραφικών ανακοινώσεων

Μεγάλη κινητικότητα στο μεταγραφικό πεδίο για τον Ολυμπιακό και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν σήμερα οριστικές εξελίξεις σε διάφορες υποθέσεις.

Κάποιες πιθανότητες υπάρχουν ακόμη για τον Μοργκάν Αμαλφιτανό, όπως πιστεύουν στη Μασσαλία και συνδέουν το ταξίδι του Πιερ Ισά, με τον παίκτη της Μαρσέιγ να παραμένει αισιόδοξος ότι θα γίνει η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό παρότι οι ερυθρόλευκοι δεν επιβεβαιώνουν τις εκτιμήσεις των γαλλικών ΜΜΕ για θεαματική ανατροπή στην υπόθεση.

Περισσότερα στο pamesports.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X