Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Κυματιστά χαλαρά μαλλιά χωρίς πιστολάκι
Τα ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά είναι ένας υπέροχος τρόπος να χτενιστείς ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Και επειδή ακριβώς είναι καλοκαίρι ποιος αντέχεοι το πιστολάκι...! Ακολούθησε τα βήματα που είναι πραγαμτικά πανεύκολα! 1. Σε καθαρά και στεγνά μαλλιά, ψέκασε νερό από τη μέση και κάτω, από τη βάση του αυχένα δηλαδή και στο υπόλοιπο μήκος τους. 2. Άπλωσε έναν αφρό για κράτημα για να έχει διάρκεια το χτένισμά σου. 3. Πιάσε όλα σου τα μαλλιά ψηλά και στριφογύρισέ τα σε κότσο, όχι πολύ σφιχτό. Στερέωσε με ένα μαλακό λαστιχάκι, γαι να μην μείνουν σημάδια. 4. Άφησέ τα να στεγνώσουν φυσικά και όταν τα λύσεις θα είναι απλά υπέροχα! Εύκολο...; Πηγή: www.faysbook.gr

Κυματιστά χαλαρά μαλλιά χωρίς πιστολάκι

Τα ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά είναι ένας υπέροχος τρόπος να χτενιστείς ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Και επειδή ακριβώς είναι καλοκαίρι ποιος αντέχεοι το πιστολάκι…! Ακολούθησε τα βήματα που είναι πραγαμτικά πανεύκολα!

1. Σε καθαρά και στεγνά μαλλιά, ψέκασε νερό από τη μέση και κάτω, από τη βάση του αυχένα δηλαδή και στο υπόλοιπο μήκος τους.

2. Άπλωσε έναν αφρό για κράτημα για να έχει διάρκεια το χτένισμά σου.

3. Πιάσε όλα σου τα μαλλιά ψηλά και στριφογύρισέ τα σε κότσο, όχι πολύ σφιχτό. Στερέωσε με ένα μαλακό λαστιχάκι, γαι να μην μείνουν σημάδια.

4. Άφησέ τα να στεγνώσουν φυσικά και όταν τα λύσεις θα είναι απλά υπέροχα!

Εύκολο…;

Πηγή: www.faysbook.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X