Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η ομιλία Βενιζέλου στα Χανιά

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πραγματοποιείται αυτήν την ώρα σύσκεψη των παραγωγικών φορεών του Νομού Χανίων με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλο στο χώρο του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου.

Στη διάρκεια της σύσκεψης τέθηκαν στον κ. Βενιζέλο τα αιτήματα του κάθε κλάδου της οικονομίας του νησιού, ενώ η διήμερη επίσκεψη του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης στη Κρήτη αναμένεται να ολοκληρωθεί με την ομιλία του που θα δοθεί στον ίδιο χώρο.

Διμοιρίες των ΜΑΤ έχουν παραταχθεί για λόγους ασφαλείας έξω από το χώρο και περιμετρικά του ΜΑΙΧ όπου είχε συγκεντρωθεί μια ομάδα από 20 – 30 άτομα χωρίς ωστόσο να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα, ενώ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η ομάδα αυτή ενισχύεται και από άλλους συγκεντρωμένους.

Υπενθυμίζεται ότι η ομιλία του κ Βενιζέλου είχε προγραμματιστεί να γίνει στο χώρο του ΕΒΕΧ όμως νωρίς το απόγευμα τροποποιήθηκε το πρόγραμμα και αποφαστίστηκε η ομιλία να δοθεί στο ΜΑΙΧ.

Τα μέτρα ασφαλείας από την πλευρά της αστυνομίας είναι δρακόντεια ενώ την ίδια ώρα πραγματοποιείται συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών στην Δημοτική Αγορά.

Νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής, ο κ. Βενιζέλος είχε δίωρη συνάντηση με παραγωγικούς φορείς στην Αίθουσα της Περιφέρειας στο Ρέθυμνο, όπου πραγματοποίησε ομιλία αναφερόμενος στην ευρύτερη κρίση που περνάει ολόκληρη η Ευρωζώνη ενώ τόνισε την ανάγκη ενός τακτικού σχεδίου ανασυγκρότησης της χώρας.

ΠΗΓΗ: Flashnews.gr

Σχετικά άρθρα