Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Νέα πτέρυγα στο Νοσοκομείο Έδεσσας
Ολοκληρώθηκε η κατασκευή της νέας πτέρυγας του νοσοκομείου Έδεσσας, ενός έργου ύψους 4.700.000 ευρώ. Τα δεδομένα εξέτασαν ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Θεόδωρος Θεοδωρίδης και ο διοικητής των νοσοκομείων Έδεσσας-Γιαννιτσών, Παύλος Μάρκου, σε συνάντηση που είχαν παρουσία υπηρεσιακών φορέων. Στη νέα πτέρυγα θα αναπτυχθούν τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία και οι διοικητικές υπηρεσίες. Για τον εξοπλισμό της απαιτείται η προμήθεια ξενοδοχειακού εξοπλισμού, προϋπολογισμού 270.000 ευρώ, η οποία έχει εγκριθεί από την 3η Υγειονομική Περιφέρεια Υγείας Μακεδονίας και ακόμη 950.000 ευρώ για την εξασφάλιση σύγχρονου ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού. Ο κ. Θεοδωρίδης, με την ιδιότητα του αντιπεριφερειάρχη Αναπτυξιακού Προγραμματισμού και Σχεδιασμού και σε συνεργασία με τον περιφερειάρχη κ. Τζιτζικώστα, ανέλαβε τη διερεύνηση της δυνατότητας χρηματοδότησης των συγκεκριμένων προμηθειών από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κεντρικής Μακεδονίας. Στο μεταξύ, θα καταβληθούν προσπάθειες για την ένταξη στον προγραμματισμό της 5ης Προγραμματικής Περιόδου, 2014-2020, που ανοίγει τον προσεχή Ιανουάριο ώριμων έργων, προϋπολογισμού 6.000.000,00 ευρώ για τον ιατρομηχανολογικό εξοπλισμό (αξονικός και μαγνητικός τομογράφος, μαστογράφος, εξοπλισμός μονάδας τεχνητού νεφρού κ.ά.) και την αναβάθμιση τμημάτων των δύο νοσοκομείων Έδεσσας και Γιαννιτσών και των διασυνδεμένων Κέντρων Υγείας Κρύας Βρύσης, Αριδαίας, 'Αρνισσας και Σκύδρας. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Νέα πτέρυγα στο Νοσοκομείο Έδεσσας

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή της νέας πτέρυγας του νοσοκομείου Έδεσσας, ενός έργου ύψους 4.700.000 ευρώ. Τα δεδομένα εξέτασαν ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Θεόδωρος Θεοδωρίδης και ο διοικητής των νοσοκομείων Έδεσσας-Γιαννιτσών, Παύλος Μάρκου, σε συνάντηση που είχαν παρουσία υπηρεσιακών φορέων.

Στη νέα πτέρυγα θα αναπτυχθούν τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία και οι διοικητικές υπηρεσίες. Για τον εξοπλισμό της απαιτείται η προμήθεια ξενοδοχειακού εξοπλισμού, προϋπολογισμού 270.000 ευρώ, η οποία έχει εγκριθεί από την 3η Υγειονομική Περιφέρεια Υγείας Μακεδονίας και ακόμη 950.000 ευρώ για την εξασφάλιση σύγχρονου ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού. Ο κ. Θεοδωρίδης, με την ιδιότητα του αντιπεριφερειάρχη Αναπτυξιακού Προγραμματισμού και Σχεδιασμού και σε συνεργασία με τον περιφερειάρχη κ. Τζιτζικώστα, ανέλαβε τη διερεύνηση της δυνατότητας χρηματοδότησης των συγκεκριμένων προμηθειών από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κεντρικής Μακεδονίας.

Στο μεταξύ, θα καταβληθούν προσπάθειες για την ένταξη στον προγραμματισμό της 5ης Προγραμματικής Περιόδου, 2014-2020, που ανοίγει τον προσεχή Ιανουάριο ώριμων έργων, προϋπολογισμού 6.000.000,00 ευρώ για τον ιατρομηχανολογικό εξοπλισμό (αξονικός και μαγνητικός τομογράφος, μαστογράφος, εξοπλισμός μονάδας τεχνητού νεφρού κ.ά.) και την αναβάθμιση τμημάτων των δύο νοσοκομείων Έδεσσας και Γιαννιτσών και των διασυνδεμένων Κέντρων Υγείας Κρύας Βρύσης, Αριδαίας, ‘Αρνισσας και Σκύδρας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X