Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Προσέκρουσε στον προβλήτα του λιμανιού
Καθυστέρηση στον απόπλου του είχε το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Κρήτη 2, λόγω πρόσκρουσης στον προβλήτα της Πάτρας. Το πλοίο επρόκειτο να αναχωρήσει από το λιμάνι της Πάτρας για Ηγουμενίτσα Βενετία, με 90 άτομα μέλη του πληρώματος, τα οποία είναι καλά στην υγεία τους. Απέπλευσε τελικά λίγο μετά τις 3.00 το πρωί.Το πλοίο είχε παραδοθεί στις φλόγες στις 20 Νοεμβρίου όταν βρισκόταν 6 περίπου ναυτικά μίλια από το λιμάνι της Πάτρας. Η φωτιά είχε εκδηλωθεί στο γκαράζ. Μετά από πολύωρη μάχη με τις φλόγες οι δυνάμεις πυρόσβεσης είχαν καταφέρει να σβήσουν τη φωτιά και το πλοίο είχε αποσυρθεί επί μήνες για επισκευή. Το Λιμεναρχείο της Πάτρας διεξάγει έρευνες για τα αίτια της πρόσκρουσης.ΠΗΓΗ: patrastimes.gr

Προσέκρουσε στον προβλήτα του λιμανιού

Καθυστέρηση στον απόπλου του είχε το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Κρήτη 2, λόγω πρόσκρουσης στον προβλήτα της Πάτρας. Το πλοίο επρόκειτο να αναχωρήσει από το λιμάνι της Πάτρας για Ηγουμενίτσα – Βενετία, με 90 άτομα μέλη του πληρώματος, τα οποία είναι καλά στην υγεία τους. Απέπλευσε τελικά λίγο μετά τις 3.00 το πρωί.

Το πλοίο είχε παραδοθεί στις φλόγες στις 20 Νοεμβρίου όταν βρισκόταν 6 περίπου ναυτικά μίλια από το λιμάνι της Πάτρας. Η φωτιά είχε εκδηλωθεί στο γκαράζ. Μετά από πολύωρη μάχη με τις φλόγες οι δυνάμεις πυρόσβεσης είχαν καταφέρει να σβήσουν τη φωτιά και το πλοίο είχε αποσυρθεί επί μήνες για επισκευή. Το Λιμεναρχείο της Πάτρας διεξάγει έρευνες για τα αίτια της πρόσκρουσης.

ΠΗΓΗ: patrastimes.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X