Ερυθρόλευκη σχολή και στην Θεσσαλονίκη

Το δίκτυο σχολών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού εξαπλώνεται για τα καλά αποκτώντας πια και ένα ακόμα τμήμα στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

 

Η διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της ανάπτυξης, αναβάθμισης και αξιοποίησης των τμημάτων υποδομής σε όλην την χώρα προσέθεσε στο δίκτυό της την Θεσσαλονίκη, ως νέο μέλος της. Στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, ξεκινά την λειτουργία της μία νέα σχολή ποδοσφαίρου στελεχωμένη από ανθρώπους που στο παρελθόν φόρεσαν την φανέλα του Ολυμπιακού και κατείχαν σημαντικές θέσεις στην Ακαδημία. Επικεφαλής της σχολής θα είναι ο Κώστας Κωνσταντινίδης.

Εκείνος θα έχει στο τεχνικό επιτελείο τους Γιώργο Σκαρτάδο, Νίκο Νεντίδη, Φάνη Κατεργιαννάκη και Αντώνη Λέπιτσα. Το δίκτυο σχολών ποδοσφαίρου της ομάδας θα καλύπτει ολοένα και περισσότερο το φάσμα της ελληνικής επικράτειας. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί, γιατί βασική επιδίωξή του είναι η ανεύρεση και αξιοποίηση των ταλέντων στην Ελλάδα. Τα στοιχεία επικοινωνίας της σχολής είναι: Αθλητικές Εγκαταστάσεις με την επωνυμία Άγιος Αναστάσιος ο Πέρσης (πρώην γήπεδα Β. Χατζηπαναγή). Το σταθερό είναι 2315505650 και το κινητό επικοινωνίας το 6944646942.

ΠΗΓΗ gazzetta.gr

Σχετικά άρθρα